14.11. on Omistaja-asiakaspäivän vuosipäivä!

Omistaja-asiakaspäivää on vietetty nyt kokonainen vuosi! Sen kunniaksi torstaina 14.11. on tarjolla erityisen hieno kattaus niin etuja, arvontoja kuin vastuullisia tekoja. 

Torstaina 14.11. tapahtuu muun muassa seuraavaa:

  • Maksuton Varmuutta verkkoon -tilaisuus Puutorin palvelupisteellä klo 8.30-10 (käynti Maariankatu 4 E, sisäpihalta. Paikalla opasteet) Olet tervetullut tilaisuuteen ilman erillistä ilmoittautumista, käymme kanssasi läpi juuri Sinua askarruttavia asioita sähköisistä palveluistamme. Tänään teemamme on OP Saavutettava, joka on helppokäyttöinen ja selkokielinen verkkopalvelu päivittäisten pankkiasioiden hoitamiseen.
  • Päivän omistaja-asiakasetu: OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat pääsevät veloituksetta Aboa Vetus & Ars Nova -museoon! Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla. Etu on jatkuva ja voimassa jokaisen kuukauden toinen torstai aina vuoden 2019 loppuun saakka!
  • Päivän erityinen vastuullisuusteko: Tänä vuonna joululahjoituksemme toimii ilmastotekona. Taimiteko -lahjoituksellamme istutetaan hehtaari metsää alueelle, joka ei vuosikymmeniin ole ollut aktiivisessa metsä- tai maatalouden piirissä. Kyseessä on konkreettinen teko nuorten työllistämisen ja ilmaston puolesta, paikallisesti. Taimiteon kautta työllistetty nuori saattaa olla ensimmäisessä kesätyössään, sillä 9.-luokkalaiset putoavat vielä perinteisten kesätyömarkkinoiden ulkopuolelle. Taimiteon toteuttaa 4H. Lue lisää täältä.
  • Päivän oma palveluetu: Omistaja-asiakkaanamme voit ilmoittautua mukaan säästämisen ja lakiasioiden yhteisiin tietoiskuihin to 12.12. klo 15.00 – 16.30. Napakoissa luennoissa luvassa infoa säästämisestä itselle tai lapsille/lapsenlapsille sekä testamenteista ja edunvalvontavaltakirjoista. Ilmoittaudu mukaan tästä. Ilmoittautuminen avautuu Omistaja-asiakaspäivänä 14.11. klo 7.00. Koska paikkoja on rajoitetusti, toimi nopeasti!
  • Päivän arvonta: Arvomme 2 x kahden lipun paketteja (sisältäen eteispalvelumaksun) JVG:n keikalle 6.12. Logomoon. Kisaan pääset osallistumaan Facebook -sivuillamme ja se on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan.
  • Päivän digiteema: OP Saavutettava tuo verkkopalvelut kaikkien asiakkaiden ulottuville. Se on verkkopalvelu, jota on helppo käyttää. Ilmeeltään selkeä, kevyt ja ilmava ja mukautuu käyttämäsi laitteen näytön mukaan. Voit käyttää sitä matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. OP Saavutettava toimii ilman hiirtä pelkän näppäimistön avulla ja se tukee myös ruudunlukijoita. Kysy asiantuntijoiltamme tai lue lisää täältä.

 

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita. Asioitpa kanssamme palvelupisteessä, verkko- tai puhelinneuvotteluissa, voit kysyä päivän teemasta asiakasvastaavilta.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!