Syyskuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään 12.9.!

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta nyt juhlistamme sitä erityisesti joka kuun toinen torstai!

Torstaina 12.9. tapahtuu muun muassa seuraavaa:

  • Maksuton digiopastus Puutorin palvelupisteellä klo 13-15. Olet tervetullut digiopastukseen ilman erillistä ilmoittautumista, käymme kanssasi läpi juuri Sinua askarruttavia asioita sähköisistä palveluistamme. Tänään teemamme on maksupalvelulain tuomat muutokset kirjautumiseen ja maksamiseen OP:n palveluissa.
  • Päivän omistaja-asiakasetu: OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat pääsevät veloituksetta Aboa Vetus & Ars Nova -museoon! Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla, OP-mobiilin tai Pivon mobiilikupongilla. Etu on jatkuva ja voimassa jokaisen kuukauden toinen torstai aina vuoden 2019 loppuun saakka!
  • Päivän erityinen vastuullisuusteko: Olemme mukana mahdollistamassa Säkitön syyskuu -kampanjaa. Säkitön syyskuu -kampanja (1.9.– 30.9.2019) kannustaa terveeseen, nuuskattomaan elämäntapaan. Päätavoitteena on nuorten hyvinvoinnin ylläpito ja edistäminen sekä päihteettömyyden, erityisesti nuuskattomuuden, tukeminen. Osatavoitteina ovat lisäksi nuorten osallisuuden lisääminen sekä monitahoinen nuorten itsetunnon ja elintapavalintojen tukeminen. Voit lukea lisää kampanjasta täältä.
  • Päivän arvonta: Arvomme 60 lippua Turkuseuran järjestämälle, vain OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille suunnatulle opastetulle kiertokävelylle Hovioikeuden ja Akatemiatalon tiloihin torstaina 10.10.2019 klo 15. Omistaja-asiakas voi osallistua arvontaan tämän Lyyti-linkin kautta. Linkki aukeaa 12.9. klo 7.00 ja arvontaan voi osallistua vain torstaipäivän ajan! Kierros kestää yhteensä noin 2 tuntia. Huomioithan, että portaiden määrästä johtuen kierros ei valitettavasti sovellu liikuntaesteisille. Arvonnassa voittaneille lähetään tieto sähköpostilla. Instagram-tilillämme pääset osallistumaan TFO:n Flyover Beatbox -konserttilippujen arvontaan.
  • Päivän digiteema: Maksupalvelulain muutokset astuvat voimaan 14.9.2019, minkä seurauksena kirjautuminen ja maksaminen OP:n palveluissa muuttuu. Muutoksilla takaamme asiakkaan asiakastietojen ja maksamisen turvallisuuden. Asioidessasi kanssamme voit kysyä neuvoa vaikkapa lisävahvistusnumeron tarkastamiseen! Voit lukea lisää muutoksesta myös täältä.
  • Turun Päivää juhlitaan sunnuntaina 15.9.2019. OP Turun Seutu haluaa olla menossa mukana ja tarjoaakin kaikille avoimen Laulun Ystävien -konsertin Suomen Joutsenen edustalla su 15.9. klo 15.00! Tapahtuma on maksuton ja sisältää ihanan konsertin sekä yhteislaulua. Tervetuloa mukaan!
  • Onpa sinulla tänään ajanvaraus palvelupisteellemme tai asioit verkko- tai puhelinneuvottelun välityksellä, muista kysäistä pienestä yllätyksestä, jonka olemme sinulle varanneet!

 

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita. Asioitpa kanssamme palvelupisteessä, verkko- tai puhelinneuvotteluissa, voit kysyä päivän teemasta asiakasvastaavilta.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!