Syyskuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään 9.9.!

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Syyskuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään jo hieman syksyisemmissä tunnelmissa ja tarjolla on jälleen reilusti iloa ja etuja!

Päivän etu

Satuikäisille lapsille (5-8-vuotiaille) suunnattu toiminnallinen kierros Aboa Vetus & Ars Nova -museon raunioalueella vie lapset aikamatkalle Turun historiaan. Kierroksen edetessä lapset ratkovat tehtäviä yhdessä oppaan kanssa ja seikkailijat lyövät itselleen tinaisen onnenlantin muistoksi vierailusta. Tunnin mittainen kierros soveltuu hyvin vaikkapa syntymäpäivien ohjelmaksi. Lasten seikkailukierrokset toteutetaan tilauksesta, hinta arkisin 75 €/ryhmä (korkeintaan 12 lasta). OP Turun Seudun omistaja-asiakkaan etuna kierrokselle osallistuvien lasten saattajilla on vapaa pääsy museoon. Etu voimassa syyskuun varauksiin, lisätiedot ja varaukset: info(ät)aboavetusarsnova.fi tai soittamalla 0207 181 635. Muista mainita edusta tilausta tehdessäsi.

Syyskuussa tarjolle on tulossa myös ihana omistaja-asiakasetu Aarre-kirpparille! Ota OP-mobiilin edut-osio ja somekanavamme seurantaan, niin pysyt ajan tasalla kaikista eduistamme.

Päivän vastuullinen teko 

Omistaja-asiakkuuden kautta pääset vaikuttamaan oman osuuspankkisi päätöksentekoon ja toiminnan kehittämiseen. Edustajiston rooli vuoropuhelun edistäjänä on tärkeä ja toimii parhaiten, kun saamme ehdokkaiksi monenlaisia ja eri elämänvaiheissa olevia omistaja-asiakkaita. Osuuspankkien edustajistonvaalit järjestetään jälleen tänä syksynä ja tarvitsemme edustajistoon aktiivisia omistaja-asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista ja tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa. Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaa­mista vaan asenne ratkaisee. Ehdokkaaksi voi ilmoittautua jokainen hyvämaineinen pankin palveluja käyttävä omistaja-asiakas, joka on liittynyt omistaja-asiakkaaksi viimeistään 31.5.2021 mennessä ja täyttää 18 vuotta viimeistään ehdokashankinnan aikana. Vielä ehdit asettua ehdolle edustajiston vaaleissa, sillä aika umpeutuu pe 10.9. klo 16!  Lue lisää.

Päivän arvonta

Syyskuussa vietettävän Turun Päivän kunniaksi Omistaja-asiakaspäivän arvonnassa voi voittaa 15 kpl vuosien varrella ilmestyneitä Markku Heikkilän Uutissii Turust –kirjoja! Arvontaan voit osallistua täyttämällä tietosi lomakkeeseen. Arvontalinkki aukeaa to 9.9. klo 6.00 ja on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

 

Seuraavaa Omistaja-asiakaspäivää vietetään torstaina 14.10.2021.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!