Toukokuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään 14.5.

Torstaina 14.5. vietetään jälleen Omistaja-asiakaspäivää! Poikkeustilanteesta johtuen päivään liittyvät jatkuvat edut ovat poissa käytöstä, mutta omistaja-asiakkaille on luvassa  tällä kertaa paljon muuta mukavaa.

Päivän omistaja-asiakasetu: Omistaja-asiakkaamme voivat ilmoittautua yhdessä Pohjola Sairaala Turun ja Pohjola Vakuutuksen kanssa järjestettävään Kivuttomasti liikkuen kohti kesää -webinaariin, joka järjestetään 28.5. klo 16.30. Ilmoittautuminen avataan Omistaja-asiakaspäivänä ja se on avoinna 26.5. saakka. Webinaarin ilmoittautuminen tapahtuu OP-mobiilista löytyvän linkin kautta. (Löydät linkin omistajaedut -kohdasta -> edut ja tapahtumat -valinnan kautta -> aktivoi paikalliset -valinta -> tapahtumat.) Webinaarin puheenvuorot:

Estääkö nilkan tai akillesjänteen kipu liikkumistasi? Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Helka Koivu, Pohjola Sairaala

Kävelyn tai juoksun aiheuttamien vammojen ennaltaehkäisy, Fysioterapeutti Pia Kalpamaa, Pohjola Sairaala

Nopea tuki toipumiseen, Myyntijohtaja Jutta Nurmi, Pohjola Vakuutus Varsinais-Suomi

Metsässä liikkumisen salat, Suunnistusvalmentaja Katri Lindeqvist, Suunnistusliitto

Päivän erityinen vastuullisuusteko: Punaisen Ristin vapaaehtoiset auttavat yksinäisyyttä kokevia Varsinais-Suomessa. Koronavirustilanteen vuoksi kasvokkain tapahtuva toiminta on tauolla. Toiminta onkin siirretty mahdollisuuksien mukaan verkkoon tai puhelimitse toteutettavaksi. Esimerkiksi ystävä-, henkisen tuen ja terveyspistetoimintaa toteutetaan etäyhteyksin. OP Turun Seutu mahdollistaa monimuotoisen puhelinauttamisen toteuttamista lahjoittamalla SPR Varsinais-Suomen piirille rahaa prepaid-liittymien hankintaan. Tämän hyvän mielen teon kautta vapaaehtoisemme voivat olla yhä useamman apua tarvitsevan tukena arjessa mm. kuuntelemalla, kannustamalla tai terveyden edistäjänä ohjaamalla mm. liikkumiseen ja terveelliseen ruokavalioon liittyvissä asioissa.

Päivän arvonta: Arvomme kaksi kahden hengen ´Herkuttelijan loma Naantalissa´ -pakettia. Paketti sisältää majoituksen Kultaranta Resortin Standard -huoneessa, aamiaispussin tai aamiaisen, take away -pizzat Heineken Housesta sekä Kultaranta Resortin klubirakennuksen sauna- ja kuntosalitilojen käytön. Osallistu arvontaan tästä. Arvonta on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan ja suoritetaan pe 15.5.. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Olethan jo huomannut reilun määrän uusia, paikallisia omistaja-asiakasetuja OP-mobiilista? Tarjolla on muun muassa FC TPS e-urheilun pelivalmennukset ja FC TPS Kausikortit 2020, lahjakortit Naantalin ja Ruissalon kylpylään, Bag Stage verkkokauppaetu, Kultaranta Resortin Green Card –kurssit sekä Sergio’s ravintolan noutopizzat.

Seuraava Omistaja-asiakaspäivä vietetään 11.6.2020.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!