Toukokuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään 12.5.

Toukokuun Omistaja-asiakaspäivässä torstaina 12.5. fiilistellään jo kesää. Näyttää mukavasti siltä, että tänä kesänä pääsemme nauttimaan paria edelliskesää runsaammasta tapahtumatarjonnasta. Ja sehän tietää omistaja-asiakkaillemme enemmän etuja ja elämyksiä. 

Päivän etu

Omistaja-asiakaspäivän etuna on samassa paketissa tarjolla niin rentoutumista, liikuntaa kuin myös hyvästä seurasta ja kesästä nauttimista. OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille Aurinko Golfin YSI+ -kentän greenfeen hinta vain 16€/kierros (norm. 20€/ kierros). Yhdeksän reiän (par 30) Ysi+ -kentällä pääsee mukavasti tutustumaan golfiin. Kentälle pääsyyn ei vaadita tasoitusta eikä greencardia, mutta kenttä soveltuu sen monipuolisuuden vuoksi myös kokeneemmille pelaajille. Tämän ja monta muuta mukavaa omistaja-asiakasetua löydät kätevästi OP-mobiilista!

Vastuullinen teko

Päivän vastuullinen teko kohdennetaan Ukrainan sodan uhrien auttamiseen. Olemme mukana tukemassa Omistaja-asiakaspäivän iltana to 12.5. klo 18 Mikaelin kirkossa järjestettävää Ukraina-tukikonserttia, jolla kerätään varoja Suomen ukrainalaisten yhdistyksen lasten kesäleirien järjestämiseen ja Raision avustuskeskuksen toimintaan.

Avun tarve sodan keskellä Ukrainassa on suuri ja tulee jatkumaan pitkään. OP Turun Seutu on mukana myös 20 000 euron panoksella OP Ryhmän yhteislahjoituksessa Suomen Punaiselle Ristille.

Päivän arvonta

Omistaja-asiakaspäivän arvonnassa voit voittaa riemukkaita hetkiä perheen pienimpien kanssa, kun arvomme useita neljän lipun lippupaketteja Naantalin Lasten musiikkijuhlien 9.6. Taikabussi matkustaa ja 10.6. Metsään -lastenkonsertteihin. Luvassa on laulujen ja leikkien lomassa myös ripaus taikaa.

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat voivat osallistua arvontaan linkin kautta.

Arvontalinkki aukeaa to 12.5. klo 6.00 ja on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

 

Kesäkuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään 9.6.2022.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia etuja, arvontoja ja tapahtumia, jotka hyödyttävät ja tuovat iloa niin olemassa oleville kuin uusillekin omistaja-asiakkaillemme.