Helmikuun Omistaja-asiakaspäivä to 13.2.!

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta juhlistamme sitä erityisesti jokaisen kuukauden toinen torstai!

Helmikuun Omistaja-asiakaspäivänä 13.2. tapahtuu muun muassa seuraavaa:

  • Maksuton Varmuutta verkkoon -tilaisuus Puutorin palvelupisteellä klo 12.30-14 (käynti Maariankatu 4 E, sisäpihalta. Paikalla opasteet) . Voit piipahtaa paikalle kysymään vaikkapa OP-mobiilista ja saat asiantuntijaltamme henkilökohtaista opastusta käyttöönottoon, laskujen maksuun ja omistaja-asiakasetujen hyödyntämiseen. 
  • Päivän omistaja-asiakasedut kumppaneiltamme:
    • Omistaja-asiakkaamme pääsevät kaksi yhden hinnalla Ruissalon tai Naantalin Kylpylän allasosastolle. Etu on jatkuva eli on voimassa aina omistaja-asiakaspäivänä vuoden 2020 loppuun saakka (pl. heinäkuu)! Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.
    • Omistaja-asiakkaillamme on mahdollisuus ostaa kaksi lippua yhden hinnalla Someone Like You – The Adele Songbook -konserttiin Logomossa 6.3.2020. Etu on voimassa vain torstain 13.2. ajan ja ostolinkki löytyy OP-mobiilista. Lue lisää konsertista
    • OP Turun Seudun isännyysottelu pelataan 29.2. Gatorade Centerissä, jolloin TPS saa vastaansa Tapparan. Omistaja-asiakkaamme voivat hankkia liput otteluun puoleen hintaan, ostolinkki löytyy OP-mobiilista.
  • Päivän erityinen vastuullisuusteko: Lahjoitimme 30 lippua Muumiperheen Lauluretki -konserttiin Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset FinFami ry:lle.
  • Päivän arvonta: Arvomme viisi kahden hengen lippupakettia Supertreeneihin 8.3.! Arvontaan voi osallistua Lyyti-linkin kautta. Linkki tulee jakoon myös pankin Facebook- ja Instagram -sivuille. Lue lisää Supertreeneistä

 

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita. Asioitpa kanssamme palvelupisteessä, verkko- tai puhelinneuvotteluissa, kysy kivasta yllätyksestä jonka olemme sinulle varanneet!

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!