Lokakuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään 14.10.!

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Lokakuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään syksyisissä tunnelmissa ja tarjolla on jälleen iloa ja etuja!

Päivän etu

OP Turun Seudun omistaja-asiakas, nyt voit napata kaverin kainaloon ja suunnata katsomaan lentopallon mestaruusliigaan nousseen TUTO Volleyn huippulentopalloa! Valittavanasi on kaksi etuottelua: 29.10 ja 14.11. ja saat kaksi lippua yhden hinnalla Kupittaan palloiluhallin lipunmyynnistä näyttämällä OP:n omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua maksukorttia.

Päivän vastuullinen teko 

Lokakuu on kaikkien aikojen tekojen kuukausi! Omistaja-asiakkaana voit lokakuun ajan kertoa millaisia vastuullisuustekoja toivot meidän tekevän, jotta voimme kohdistaa tukemme sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Voimme olla yhdessä edistämässä paikallisen elämänrikkauden perustuksia: koko toimialueemme hyvinvointia, taloudellista menestystä ja elinvoimaa. Osallistuminen ei edellytä kirjautumista tai rekisteröitymistä, vastaa 31.10.2021 mennessä.

Päivän arvonta

Päivän arvonnassa on mahdollisuus voittaa pelivuoro yhteistyökumppanimme Enhanced Esportsin pelihuoneessa. Tilasta löytyy ammattimaiseen esports pelaamiseen suunnitellut laitteet ja varusteet. Arvonnan voittaja saa pelihuoneen yksityiseen käyttöönsä ja saa ottaa mukaan neljä kaveriaan. Pelivuoron ohjelmaan kuuluu muun muassa tutustumista kilpapelaamisen maailmaan sekä eri lajien testailua ammattilaisten johdolla. Arvontaan voi osallistua pankin somessa tai täyttämällä asiakkaan tiedot lyyti-lomakkeelle. Osallistumisaikaa on vain Omistaja-asiakaspäivän ajan. Lisää tietoja pelihuoneesta ja sen huippulaitteista täältä.  

Osallistu arvontaan. Arvontalinkki aukeaa to 14.10. klo 6.00 ja on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

 

Seuraavaa Omistaja-asiakaspäivää vietetään 11.11.2021.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!