OP Turun Seutu täyttää 100 vuotta -avaa 100 000 euron lahjoitushaun

Yhdessä menestyminen on ollut yksi OP Turun Seudun toimintaa ohjaavista arvoista jo sadan vuoden ajan. Paikallinen vuorovaikutus, alueen elinvoimaisuuden kehittäminen ja yhdessä tekemisen tukeminen ovat osa osuustoiminnallista perimää pankin alkuajoista saakka. Näitä perinteitä kunnioittaen juhlavuosi aloitetaan avaamalla 100 000 euron erillinen lahjoitushaku.

- OP Turun Seutu on toiminut asiakkaiden ja toimialueen hyväksi jo kunnioitettavat sata vuotta. Juhlavuoden kunniaksi avaamme lahjoitushaun, johon haluamme kutsua mukaan toimialueeltamme kaikki arvomaailmamme jakavat hankkeet yhteiskunnan eri osa-alueilta. Lahjoitussumma 100 000e symbolisoi hienosti sata vuotta täyttävää pankkiamme, kertoo toimitusjohtaja Petteri Rinne.

OP Turun Seutu tekee toimialueellaan jo laajasti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa eikä juhlavuoden haku vaikuta näihin kumppanuuksiin. Erillishaussa tullaan kuitenkin suosimaan uusia kohteita, joiden toimintaa pankki ei ole toistaiseksi vielä tukenut.

- Uusien kumppanuuksien kautta haluamme mahdollistaa uusia alkuja niin vapaaehtoistoiminnan, liikunnan, taiteen, tieteen kuin hyväntekeväisyydenkin saralla. Juhlavuodesta haluamme tehdä yhdessä kumppaneiden ja asiakkaidemme kanssa positiivisten vaikutusten vuoden ja kohdistamalla haun uusiin kumppanuuksiin laajennamme hyvän vaikutuspiiriä toimialueellamme entisestään, Rinne toteaa.

 

Juhlavuoden erillishaku on avoinna 28.2.2022 saakka. Hakemuslinkki ja lisätiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

 

OP Turun Seutu on vahvasti paikallinen omistaja-asiakkaidensa omistama pankki. Toimimme Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin, Paraisten, Raision, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella. Arvomme ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus sekä yhdessä menestyminen ja jo vuosisadan ajan olemme edistäneet asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.