Muutoksia OP Turun Seudun palvelupisteverkostossa

Sopeutamme loppuvuoden 2020 aikana palveluverkostoamme vastaamaan asiakaskäyttäytymisen ja palvelukysynnän muutosta.

Palvelupisteessä asioinnin sijaan neuvotteluja käydään yhä useammin puhelin- ja verkkoneuvotteluna. Koronapandemian vaikutuksesta myös käteisen käyttö ja kassapalveluiden tarve on entisestään vähentynyt kortti- ja mobiilimaksamisen sekä sähköisten asiointitapojen yleistymisen myötä.

Kauppatorin palvelupiste suljetaan ja palvelut keskitetään Puutorin palvelupisteeseen

Kauppatorin palvelupisteemme (Aurakatu 10) suljetaan joulukuussa 2020 ja kaikki palvelumme löytyvät jatkossa Turun ydinkeskustassa saman katon alta Puutorin palvelupisteestä (Brahenkatu 11). Keskustan alueella asiakkaita palvelee myös Hämeenkadun palvelupiste (Hämeenkatu 2) ajanvarauksella.

Kassapalveluja tarvitseville rakennamme Puutorin palvelupisteen katutasoon uudet, esteettömät ja asiakkaitamme paremmin palvelevat tilat, jotka avataan joulukuun aikana.

Palvelupisteemme Puutorin laidalla sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella. P-Puutorin parkkihallista pääsee suoraan Maariankadun alikulkutunnelin kautta hissillä palvelupisteeseemme. Puutorilta löytyy myös sähköauton latauspiste.

Kauppatorin palvelupisteen lakkauttamisella ei ole vaikutusta OP Turun Seudun henkilöstön määrään. Kaikki palvelupisteen toimihenkilöt jatkavat työtään OP Turun Seudun muissa palvelupisteissä.

Merimaskun palvelupisteen palveluaikoihin muutoksia

Asiakaskäyttäytymisen muutokset vaikuttavat myös Merimaskun palvelupisteeseemme, joka on 19.10.2020 lähtien avoinna keskiviikkoisin klo 10-16.30. Kassapalvelut ovat avoinna klo 10-12 ja ajan varaamalla pääsee neuvotteluun klo 8-20.

Merimaskulaisia lähellä oleva palvelupisteemme Naantalissa on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-16.30, kassapalvelut klo 10-12 ja neuvottelut ajanvarauksella klo 8-20.

Autamme mielellämme muutoksiin liittyvissä asioissa sekä sopivien palvelujen ja asiointitapojen löytämisessä. Kaikkien palvelupisteidemme yhteystiedot ja aukioloajat näet oheisesta linkistä.