Reppukeräyskampanja 2023

Reppu joka selkään -keräys tulee taas: OP Turun Seutu kerää koulureppuja vähävaraisten perheiden lapsille

OP Turun Seudun ja Hope Turku – Yhdessä ja yhteisesti ry:n vuosittainen Reppu joka selkään -keräys järjestetään 10.-28.7.2023. Kampanjalla tuetaan vähävaraisten perheiden lapsia lukuvuoden alussa.

OP Ryhmä
Reppu joka selkään -keräyksessä kuka tahansa voi lahjoittaa koululaiselle repun tai muita koulutarvikkeita. Lahjoitusten toivotaan olevan uusia ja siististi pakattuja. Myös isompien lasten ja nuorten koulurepuille on tarvetta.

OP Turun Seudun lahjoituspisteellä voit halutessasi kirjoittaa terveisesi kortille, joka sujautetaan reppuun sen uutta omistajaa ilahduttamaan.

Lahjoitukset voi toimittaa 10.-28.7. OP Turun Seudun konttoreihin seuraavina aikoina:

  • Puutorin konttori: Brahenkatu 11, Turku ma-pe 9-16.30
  • Kaarinan konttori: Oskarinaukio 3, Kaarina ma, ke, pe 9-16
  • Raision konttori: Torikuja 1, Raisio ma, ke, pe 9-16
  • Naantalin palvelupiste: Tullikatu 15, Naantali ti, to 9-11
  • Paraisten palvelupiste: Rantatie 20, Parainen ti 9-12
  • Vehmaan palvelupiste: Vinkkiläntie 17, Vinkkilä ma 9-12

Lapsiperheiden talous on voimakkaasti kohonneiden elinkustannusten myötä aiempaa tiukemmalla. Siksi OP Turun Seutu ja Hope ry haluavat yhdessä tukea lasten ja nuorten yhdenvertaisuutta. Reppu joka selkään -keräyksellä halutaan varmistaa tasavertainen alku koulutielle: tavoitteena on, että mahdollisimman monella lapsella on oma reppu heti ensimmäisestä koulupäivästä lähtien.

Reppukeräys alkoi vuonna 2017 ja kasvoi pian valtakunnalliseksi. Joka vuosi olemme keränneet tuhansia reppuja. Viime lukuvuoden alussa jaoimme yli 2500 reppua ja lisäksi muita koulutarvikkeita eri ikäisille peruskoululaisille ympäri Suomen.

Hope ry:n tavoite tasa-arvoisesta, hyvästä arjesta kaikille lapsille on tärkeä. Myös OP Ryhmä haluaa olla edistämässä yhdenvertaisten mahdollisuuksien toteutumista sekä vahvistaa lasten ja nuorten uskoa tulevaisuuteen.

Kiitos lahjoituksestasi!