Reppu joka selkään -keräys 1.-30.7.

HOPE ry ja OP keräävät kolmatta kertaa yhteistyössä heinäkuun ajan koulureppuja, jotka lahjoitetaan vähävaraisten perheiden koulutietä aloittaville lapsille. OP Turun Seudun toimialueella kuka tahansa voi osallistua keräykseen tuomalla koulurepun tai penaalin palvelupisteisiin niiden aukioloaikoina.

Moni meistä muistaa vieläkin ensimmäisen koulureppunsa. Reppu joka selkään -keräyksen avulla varmistetaan, että mahdollisimman moni lapsi saa tämän muiston. HOPE ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki apu on tervetullutta, mutta pian apua kaivataan etenkin jännittävän koulutien alkaessa. Uudet koulureput selässään ekaluokkalaiset pääsevät aloittamaan koulutiensä samalta viivalta. 

-Koulun alkaminen ei ole kaikille positiivista jännitystä täynnä. Kiitos jo etukäteen lahjoittajille, että koululaiset saavat avullanne uudet reput sekä penaalit, kannustaa ja kiittää HOPE ry toiminnanjohtaja Eveliina Hostila

Reppu joka selkään -kampanjassa kuka tahansa voi tehdä reppu- tai penaalilahjoituksen koulutien aloittajalle. Penaaliin lahjoittaja voi valikoida koulutarvikkeet kuten kynän, kumin ja viivoittimen. Lahjoittajien toivotaan pakkaavan repun siististi ja lahjoitettavien reppujen toivotaan olevan uusia. Kampanja alkaa maanantaina 1. heinäkuuta ja jatkuu heinäkuun loppuun saakka. 

-Meille OP Turun Seudussa on tärkeää olla tukemassa paikallisesti lasten ja nuorten hyvinvointia. Se on osa alueellista vastuullisuustyötämme. Haluamme kiinnittää yhdessä HOPE ry:n kanssa huomiota lapsiperheiden avuntarpeeseen ja kannustaa myös asiakkaitamme arjen vastuullisiin tekoihin, sanoo toimitusjohtaja Olli-Pekka Saario OP Turun Seudusta.

 

Lahjoituksen voi toimittaa heinäkuussa OP Turun Seudun palvelupisteisiin (katso aukioloajat op.fi/turunseutu) tai postitse osoitteella OP Turun Seutu, PL 44, 20101 Turku. Konttorista löytyvällä lahjoituspisteellä voi myös kirjoittaa avunsaajalle terveisensä reppuun sujautettavalle kortille. Osuuspankki toimittaa reput paikalliselle HOPE ry toimintaryhmälle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuun alussa suoraan repun saajille.

Reppukeräys järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa. Keräys suoritettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 ja viime vuonna reppuja kerättiin jo 2 500 lapselle eri puolilla Suomea.