Vietä kanssamme syyskuun Omistaja-asiakaspäivää 10.9.!

Torstaina 10.9. vietetään jälleen Omistaja-asiakaspäivää! Luvassa on reilu nippu mukavia etuja, joista osa on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan.

 

Päivän omistaja-asiakasedut kumppaneiltamme

Omistaja-asiakkaillemme ilmainen sisäänpääsy Aboa Vetus & Ars Nova -museon näyttelyihin. Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.

Omistaja-asiakkaamme pääsevät kaksi yhden hinnalla Ruissalon tai Naantalin kylpylän allasosastolle. Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.

 

Päivän vastuullinen teko

Huipulla harjoittelevilla nuorilla urheilijoilla ja heidän perheillään kustannukset voivat kivuta suuriksi. Halusimme olla tukemassa Lahjan Tyttöjen kautta kahden lahjakkaan SM-tason voimistelijan matkaa huipulle ja ehkäistä sitä, että joku joutuu lopettamaan lupaavan uran kustannusten takia. Saimmekin stipendin saaneilta ihanaa palautetta:

”Tuki mahdollistaa urheilun jatkumisen helpommin ja mm. palauttaviin hierontakäynteihin olisi mahdollisuus edes kerran. Voimistelu ja varsinkin unelma MM-kisoista on tyttärelle tärkeä. Niin tärkeä että hän jo suunnittelee mitä kursseja suorittaa kesälukiossa, jotta kouluvuosi ja treenit sujuisivat mahdollisimman jouhevasti lukiossa, vaikka siihen on vielä aikaa.”  -Voimistelija 14-16 -vuotiaiden SM -sarjan joukkueesta   

”Voimistelu ja sen jatkuminen on tytölle elämän tärkein asia.” -Voimistelija 12-14 -vuotiaiden SM -sarjan joukkueessa.

 

Päivän arvonta

Syyskuun arvonta onkin oikea urheilufanin unelma! Palkintona on HC TPS:n kausikortti B-katsomoon sekä aito OP Turun Seudun kummipelaajan Aarne Intosen ´Game worn´ -pelipaita aitoustodistuksella. Palkinnon arvo on huikeat 539€! OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana voit osallistua arvontaan tästä. Arvontalinkki on avoinna vain Omistaja-asiakaspäivän 10.9. ajan. 

Seuraava Omistaja-asiakaspäivä vietetään 8.10.2020.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!