Juhlavuoden ensimmäistä Omistaja-asiakaspäivää vietetään 13.1.

Vuosi 2022 on täynnä juhlaa, kun OP Turun Seutu täyttää kunnioitettavat 100 vuotta. Luvassa on upeita, vaihtuvia elämysetuja omistaja-asiakkaillemme ja merkittäviä tekoja koko toimialueemme hyväksi.

Päivän etu

Omistaja-asiakkaamme pääsevät nauttimaan maailman kauneimmasta saaristosta Viking Gracen Premium-risteilyllä etuhintaan. Ylellinen risteily sisältää tilavan Premium-luokan hytin ja runsaan á la carte -aamiaisen. Risteilyn hinta on kahdelta aikuiselta 100 euroa (norm. 170 euroa). Tarjous on voimassa sunnuntai-torstai-iltalähdöillä 13.1.-13.4.2022 (Huom! Ei hiihtolomaviikolla 8).

Edun pääset lunastamaan kätevästi OP-mobiilin kautta.

Vastuullinen teko

Starttaamme juhlavuoden aivan erityisellä vastuullisuusteolla. Juhlavuotemme kunniaksi avaamme ylimääräisen 100 000 euron lahjoitushaun, johon kutsumme mukaan kaikki arvomaailmamme jakavat hankkeet yhteiskunnan eri osa-alueilta. Uusien kumppanuuksien kautta lisäämme elämän rikkautta toimialueellamme ja mahdollistamme jatkuvuutta ja uusia alkuja niin vapaaehtoistoiminnan, taiteen, tieteen kuin hyväntekeväisyydenkin saralla. Valinnassa suosimme uusia kohteita, joiden toimintaa emme ole toistaiseksi vielä tukeneet.

Hakemuksia otetaan vastaan sähköisen lomakkeen kautta, hakuaikaa on 28.2. saakka.

Päivän arvonta

Tammikuun arvonta antaa potkua uuteen hyvinvoinnin ja kuntoilun vuoteen. Arvomme viisi kahden lipun pakettia 10.4. Naantalissa järjestettäviin Supertreeneihin. Turun Urheiluliiton järjestämässä liikunta- ja hyvinvointitapahtumassa pääsee nauttimaan erilaisista ryhmäliikuntatreeneistä, kokeilemaan uusia lajeja ja kuuntelemaan inspiroivia luentoja.

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat voivat osallistua arvontaan täyttämällä tiedot arvontalomakkeelle

Arvontalinkki aukeaa to 13.1. klo 6.00 ja on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

 

Helmikuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään 10.2.2022