Helatorstaina vietetään Omistaja-asiakaspäivää!

 

Helatorstaina 13.5.2021 juhlistetaan jälleen Omistaja-asiakaspäivää. Vaikka palvelupisteemme ovat helatorstain suljettuina, on silti luvassa nippu mukavia juttuja, joista osa on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan.

Edustajistonvaalit järjestetään jälleen tänä syksynä ja tarvitsemme edustajistoon aktiivisia omistaja-asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista ja tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa. Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaa­mista vaan asenne ratkaisee. Ehdokkaaksi voi ilmoittautua jokainen hyvämaineinen pankin palveluja käyttävä omistaja-asiakas, joka on liittynyt omistaja-asiakkaaksi viimeistään 31.5.2021 mennessä ja täyttää 18 vuotta viimeistään ehdokashankinnan aikana. Jos olet jo OP Turun Seudun omistaja-asiakas ja ehdokkuus kiinnostaa, käy täyttämässä verkkosivuiltamme Lyyti-lomake ja otamme sinuun yhteyttä lähempänä ehdokasasettelun alkamista. Jos et ole vielä omistaja-asiakkaamme, vielä ehdit! Lue lisää ja liity omistaja-asiakkaaksi

 

Päivän vastuullinen teko

Toukokuun Omistaja-asiakaspäivän vastuullinen teko vie meidät turvallisesti vesille. Yhteistyökumppanimme Turun Meripelastusyhdistys on monin tavoin veneilijöiden turvana ja apuna kesäisessä Turun saaristossa. Yhdistyksen hallituksen jäsen Heikki Pöntynen on kirjoittanut OP Mediaan meille blogitekstin siitä, mitä turvalliseen ja vastuulliseen veneilyyn kuuluu. Voit lukea blogitekstin tästä.

 

Päivän arvonta

Arvomme yhteistyökumppanimme Kultaranta Resortin hotellipaketin kahdelle. Paketti sisältää yöpymisen Standard-tason huoneessa sekä aamiaisen ja Heineken Housen pizzat. Arvonta on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan ja OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille. Arvontaan voi osallistua täyttämällä tiedot tästä linkistä. Linkki aukeaa to 13.5. klo 6.00.

Päivän etu

Julkaisemme Omistaja-asiakaspäivänä OP-mobiiliin edun, jossa OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat saavat -10% edun Roberts Berriesin verkkokauppaan. Toukokuun loppuun mennessä rekisteröityneet saavat vielä ekstrana sähköisen lahjakortin, jolla saa itselleen 12 packin marjajuomia. Etukoodin löydät 13.5. alkaen OP-mobiilista ja se on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka.

 

Seuraava Omistaja-asiakaspäivä vietetään 13.5.2021.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!