OP Uusimaa Kesärekry 2021

Tule meille kesäksi töihin - ponnahduslauta finanssimaailmaan

Tule meille OP Uusimaahan!

- OP Uusimaan kesätyöntekijänä sinulla on hieno mahdollisuus päästä kurkistamaan finanssimaailmaan! Kesätyöntekijänä olet tärkeä osa joukkuettamme ja pääset vaikuttamaan asiakkaidemme arjen sujuvuuteen, työporukkamme ilmapiiriin ja samalla hankkimaan arvokasta työkokemusta. Useille OP:laisille kesätyö pankissa on ollut myös ponnahduslaita pidemmälle työuralle finanssialalla. Itsekin olen aloittanut urani pankkimaailmassa kesätöiden kautta, kertoo henkilöstö- ja viestintäjohtaja Hanna Korhonen OP Uusimaasta.

- Meillä kesätyöntekijällä on mahdollisuus tehdä pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Kesätyön kautta on mahdollisuus verkostoitua ja luoda hyödyllisiä kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin kuten niin monelle meille kesätöihin tulleelle on käynyt, toteaa Hanna Korhonen.

Mielenkiintoisia tehtäviä asiakkaiden parissa

- Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä päivittäispalveluiden tiimeissämme, kertoo kesärekrystä vastaava henkilöstöpäällikkö Päivi Parikka. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. Tänä vuonna tulemme työllistämään noin 10 kesätyöntekijää toimialueemme konttoreihin.

Miten haet joukkoomme

Käy tutustumassa kesärekrymme kampanjasivustoon. Mikäli olet 18 vuotta täyttänyt, finanssialasta ja asiakkaiden kanssa toimimisesta kiinnostunut, laita täältä rohkeasti hakemus 31.1. mennessä, kannustaa Päivi Parikka. -Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 12.2.2021 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.

Nuorten työllistäminen ja hyvinvointi -osa yhteiskuntavastuutamme

Kesätöiden tarjoaminen nuorille ja nuorten hyvinvointi on myös osa yhteiskuntavastuullista teemaamme. Kesätyöpaikan saaminen on tärkeä askel nuoren elämässä. Työpaikan kautta nuori pystyy hankkimaan omaa rahaa ja opettelemaan oman talouden hallintaa. Kesätyöpaikka voi olla myös alku tulevalle uralle. Vastuullisena paikallisena toimijana haluamme auttaa nuoria ja edistää heidän tulevaisuuttaan ja hyvinvointiaan. Sen lisäksi, että työllistämme pankkiin nyt alkaneen haun kautta noin 10 nuorta, meillä on alkamassa Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja, jonka kautta mahdollistamme 150  työpaikkaa 15-17 -vuotiaille nuorille toimialueellamme yhteistyötahojemme kautta. Tässä hankkeessa nuoret solmivat työsuhteen paikallisen yhteistyöseuran tai -yhdistyksen kanssa, ja OP tarjoaa kahden viikon palkkaa vastaavan rahallisen tuen. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta kerromme tammi-helmikuun vaihteessa lisää, toteaa Hanna Korhonen.
 

Kesätyöpaikka on tärkeä askel nuoren elämässä. Olemme erityisen ylpeitä voidessamme tukea eri tavoin oman alueemme nuoria kesätyöpaikan saamisessa!