Muutokset konttoripalveluissamme

Hyvä Asiakas

Meille OP Uusimaassa asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja hyvinvointi on ehdottoman tärkeää. Haluamme omalta osaltamme estää tartuntatautien, kuten koronaviruksen ja influenssan leviämistä.

Suosimme koronavirusepidemian aikana digitaalisia palveluitamme konttorissa asioinnin sijasta. Voit hoitaa pankki- ja vakuutusasioitasi kätevästi OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa vuorokauden ympäri.

Muutokset konttoripalveluissamme

OP Uusimaan ja OP Koti Uusimaan konttorit Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Klaukkala ja Nurmijärvi ovat suljettuina maanantaista 16.3.2020 alkaen toistaiseksi. Lisäksi OP Koti Uusimaan Tuusulan ja Veikkolan toimistot ovat suljettuina. Olemme yhteydessä ajanvarauksen näihin konttereihin tehneisiin asiakkaisiin ja sovimme vaihtoehtoisen tavan hoitaa asiointi. 

Avoinna olevat konttorimme ovat Hyvinkää, Järvenpää, Lohja ja Nummela. Kassapalvelut ja asuntokaupat hoidamme näissä konttoreissa. 

Näin tavoitat meidät

Puhelinpalvelumme OP 0100 0500 palvelee sinua arkisin klo 8 - 16. Voit myös lähettää viestin op.fi-palvelussa, OP-mobiilissa tai pankin sähköpostiin uusimaa@op.fi.

Asioidessasi konttorissamme, huomioithan, että vältämme kättelyä näin tartuntataudin aikana. Lisäksi toivomme, ettet tule toimitiloihimme, mikäli tunnet olosi kipeäksi tai sinä tai joku lähipiiristäsi on matkustanut edellisen 14 päivän aikana ulkomailla. Näillä toimilla pyrimme minimoimaan erityisesti riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden sairastumisia ja toki koko henkilökuntaamme, hidastamaan koronaviruksen leviämistä ja turvaamaan palveluidemme toimivuutta.

Ystävällisin terveisin,

OP Uusimaa