OP Uusimaan hallitukseen Iiro Jussila ja Mikko Leskelä

OP Uusimaan hallintoneuvosto vahvisti 15. marraskuuta kokouksessaan OP Uusimaan hallituksen jäsenet. Hallitukseen valittiin kaksi uutta jäsentä: toimitusjohtaja Iiro Jussila ja strategiakonsultti, yrittäjä Mikko Leskelä.

OP Uusimaan hallintoneuvoston kokous pidettiin 15. marraskuuta. Hallintoneuvosto vahvisti nimitysvaliokunnan esityksen pohjalta OP Uusimaan hallituksen jäsenet. 

Hallituksesta jäivät pois Pekka Hiidenheimo ja Pasi Tuominen. Heidän tilalleen hallitukseen valittiin Mikko Leskelä ja Iiro Jussila. 

Iiro Jussila on Capital Six Oy:n toimitusjohtaja ja LUT-yliopiston professori. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden tohtori. Hänellä on vahva osuustoiminnan, organisaatioiden ja johtamisen asiantuntemus sekä monipuolinen kokemus yrittäjyydestä. 

Mikko Leskelä on Noren Oy:n perustaja-osakas ja koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri sekä teologian maisteri. Leskelällä on syvällistä osaamista strategiatyöstä, hän tuntee finanssialan hyvin ja hänellä on vahvaa kokemusta myös yrityselämästä.  OP Ryhmä on Mikolle tuttu, sillä hän on toiminut mm. OP Ryhmän strategisen suunnittelun vetäjänä vuosina 2010-2014. 

Uudenmaan Osuuspankin hallituksen jäseninä jatkavat Kaisa Aalto-Luoto, Tiina Bäckman, Markus Johansson, Minna Karhunen, Annukka Nikola ja Pia Nurme. Nimitysvaliokunta esittää, että hallituksen puheenjohtajana jatkaa Annukka Nikola ja varapuheenjohtajana Markus Johansson. Hallitus valitsee puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan keskuudestaan 30.11. pidettävässä hallituksen kokouksessa.

Pankin sääntöjen mukaan pankin toimitusjohtaja Olli Lehtilä on hallituksen jäsen.