Yli 230 koululaista sai uudet reput

Yli 230 koululaista sai uudet reput Hope ry:n ja Uudenmaan Osuuspankin keräyksen kautta

Moni koulutiensä aloittava ja kouluun palaava saa lähipäivinä itselleen uuden koulurepun. HOPE – Yhteisesti ja yhdessä ry ja OP Ryhmä keräsivät yhteistyössä heinäkuun ajan reppuja, jotka lahjoitetaan vähävaraisten perheiden koululaisille. Keräykseen osallistui tuhannet ihmiset ympäri Suomen – Uudenmaan Osuuspankissa reppuja kerättiin yhteensä 237 kappaletta. 

Koronapandemia on tiukentanut vähävaraisten lapsiperheiden tilannetta entisestään ja HOPE ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki apu on tärkeää. Jo viidettä kertaa järjestetyllä Reppu joka selkään -keräyksellä varmistetaan, että mahdollisimman moni lapsi saa aloittaa koulutiensä samalta viivalta muiden kanssa. 

– Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia konkreettisilla teoilla osana vastuullisuustyötämme. Reppuja kerättiin heinäkuun ajan neljässä OP Uusimaan konttorissa, kertoo henkilöstö- ja viestintäjohtaja Hanna Korhonen ja jatkaa  

– Olemme iloisia, että moni asiakkaamme lähti yhdessä tekemään hyvää ja osallistui keräykseen. Iso kiitos kaikille reppuja, penaaleita ja muita koulutarvikkeita lahjoittaneille asiakkaillemme.  

Osuuspankit toimittivat reput elokuun alussa HOPE ry:lle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset suoraan niitä tarvitseville koululaisille. Keräyksen avulla OP Ryhmän toimipisteissä kerättiin lähes 3 300 reppua sekä lukematon määrä penaaleja ja muita kouluvälineitä eri puolilla Suomea. Reppukeräys järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017, jolloin reppuja kerättiin tuhansia. 

Hope - yhdessä ja yhteisesti ry on vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi toimiva järjestö. HOPE jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.