Kesäduuni OP:n piikkiin

Kesäduuni OP:n piikkiin - nuorten kesätyökampanja 2022

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Uusimaa etsi helmikuun ajan yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Avoimet kesätyöpaikat olivat haettavissa ajalla 14.3.-17.4.2022, eli haku kesän 2022 työpaikkoihin on päättynyt.

Nuoria kannustetaan hakemaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan yhdistyksiltä, joiden ilmoittamista työpaikoista on kiinnostunut. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15-17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen, ja työtä on tarjolla vähintään kahden viikon ajaksi.

Hae kesätöitä!

Tee vapaamuotoinen hakemus, lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät alla olevasta Avoimet kesätyöpaikat 2022 -taulukosta. Taulukosta löydät myös yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen.  

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot: 

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti  
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita  
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito  
  • aiempi työkokemus ja työnantajat  

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.

Huomioithan hakuvaiheessa nämä asiat:

Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön. Työpaikkojen listasta löydät myös yhdistysten yhteystiedot - ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen.

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. OP Uusimaa lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.

Nuori, hae kesätyöpaikkoja 17.huhtikuuta mennessä!
Hae kesätyöpaikkaa suoraan yhdistyksestä, jonka kesätyöpaikasta olet kiinnostunut. 

Tutustu haettavissa oleviin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjalla tuettuihin kesätyöpaikkoihin täältä:

 

 

OP Uusimaa mahdollistaa kesätyön 150 nuorelle OP:n piikkiin, työnantajina toimii 83 yhdistystä eri puolilta Uuttamaata.

Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2022 yhteensä yli 1900 kesätyöpaikkaa 15–17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on yhdeksäs kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kampanjan kautta.

Lisätietoa kampanjasta ja kaikki mukana olevat osuuspankit löydät täältä.