Lapsia matkalla kouluun reput selässä

Reppu joka selkään -keräys: lahjoita koulureppu OP:n ja HOPE ry:n keräykseen

OP Ryhmä ja HOPE ry keräävät tänäkin vuonna yhteistyössä koulureppuja 11.-29. heinäkuuta 2022. Kuudennen kerran järjestettävässä keräyksessä lahjoitetaan reppuja ja penaaleja kaiken ikäisille vähävaraisten perheiden koululaisille. Kuka tahansa voi lahjoittaa koulurepun keräykseen! OP Uusimaan keräyspaikkoina toimivat Hyvinkään, Järvenpään, Lohjan ja Nummelan konttorit.


Jo ennen koronakriisin alkua yli 112 000 lasta eli tilastojen mukaan Suomessa vähävaraisissa perheissä, ja tilanne on muuttunut haastavammaksi pandemian myötä. Siksi on entistä tärkeämpää tukea lasten ja nuorten tasavertaista koulutietä ja pienilläkin teoilla voidaan saada aikaan merkityksellisiä kokemuksia.

Reppu joka selkään -kampanjalla tuetaan vähävaraisten perheiden lapsia lukuvuoden alkaessa. Reppukeräyksellä halutaan varmistaa, että mahdollisimman moni lapsi saa ensimmäisen koulureppunsa koulutien alkaessa, ja myös isompien lasten ja nuorten koulurepuille on tarvetta.

Kampanjan keräysaika alkaa maanantaina 11. heinäkuuta ja päättyy perjantaina 29. heinäkuuta 2022. Reppu joka selkään -kampanjassa kuka tahansa voi tehdä reppu- tai penaalilahjoituksen koululaiselle. Lahjoituksen voi toimittaa OP Uusimaan seuraaviin toimipisteisiin arkisin klo 9.30-16.30:

Hyvinkään konttori: Hämeenkatu 3, 05800 Hyvinkää
Järvenpään konttori: Sibeliuksenkatu 15, 04400 Järvenpää
Lohjan konttori: Kauppakatu 13, 08100 Lohja
Nummelan konttori: Vihdintie 3, 03100 Nummela

Lahjoittajien toivotaan pakkaavan repun siististi ja lahjoitettavien reppujen toivotaan olevan uusia. Lahjoituspisteellä voi myös kirjoittaa terveisensä repun saajalle reppuun sujautettavalle kortille. Osuuspankki toimittaa reput paikalliselle HOPE ry:n toimintaryhmälle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuun alussa suoraan koulutietään aloittaville ja koulunpenkille palaaville. 

- Haluamme OP Uusimaassa tukea paikallisten lasten ja nuorten hyvinvointia ja koulunkäyntiä konkreettisilla teoilla yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhteistyössä Hope ry:n kanssa järjestettävä reppukeräys on ollut vuosittain todella suosittu, ja kannustamme kaikkia mukaan tekemään tärkeän lahjoituksen myös tänä vuonna, sanoo henkilöstö- ja viestintäjohtaja Hanna Korhonen OP Uusimaasta.

Huomaathan, että voit viedä repun mihin tahansa keräyksessä mukana olevaan OP:n toimipisteeseen! Lähimmät keräyspisteet Uudellamaalla näet tästä:

OP Itä-Uusimaa:

Porvoo
Pääkonttori: Rauhankatu 27, 06100 Porvoo

OP Helsinki:

Helsinki
Arkadian konttori: Arkadiankatu 23, 00100 Helsinki
Itäkeskuksen kassapalvelupiste: Turunlinnantie 14, 00930 Helsinki
Mikonkadun konttori: Mikonkatu 13, 00101 Helsinki

Espoo
Sellon konttori: Leppävaarankatu 7, 02600 Espoo
Tapiolan konttori: Länsituulentie 8, 02100 Espoo

Vantaa
Tikkurilan konttori: Kielotie 11, 01300 Vantaa

 

 Reppukeräys alkoi vuonna 2017 ja kasvoi pian valtakunnalliseksi. Joka vuosi reppuja on kerätty ja jaetty tuhansia. Hope ry:n tavoite tasa-arvoisesta, hyvästä arjesta kaikille lapsille on tärkeä ja myös OP Ryhmä haluaa olla edistämässä yhdenvertaisten mahdollisuuksien toteutumista kaikkialla Suomessa.


OP Uusimaa on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Pankki palvelee joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissään. OP Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti - olemme asiakkaitamme varten.

 
Hope ry on vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi toimiva järjestö. HOPE jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.