pariskunta tietokoneen äärellä

Tule mukaan virtuaalitilaisuuksiimme!

OP Uusimaa järjestää useita kaikille avoimia ja maksuttomia webinaareja. Tältä sivulta löydät tulevien tilaisuuksiemme tiedot ja ilmoittautumislinkit. Tuoreiden, jo kuvattujen webinaariemme tallenteet löytyvät OP Uusimaan YouTube-kanavalta, linkit tallenteisiin löytyvät tältä sivulta.

Vastuullinen sijoittaminen

Miksi sijoittaa vastuullisesti? Mitä on vastuullinen ja eettinen sijoittaminen?Miten sijoittaa vastuullisesti osakkeisiin?
Me OP:ssa uskomme, että maailmaa voi rakentaa parempaan suuntaan myös säästämällä ja sijoittamalla. Oikeaan osoitteeseen sijoitetut säästöt tuovat turvaa sekä omaan, että yhteiseen tulevaisuuteemme. 
Vastuulliseen sijoittamiseen syvennytään 5.4.2022 kuvatussa webinaarissamme.

 

 

Asumisen trendit: Asuntosijoittaminen

Kiinnostaako asuntosijoittaminen? Mietitkö miten, milloin ja mistä sijoitusasunto kannattaa hankkia?

Tutustu asuntosijoittamiseen asiantuntijoidemme kanssa tiistaina 15.3. kuvatussa webinaarissamme! Annamme vinkkejä ja eväitä niin aloittavalle kuin hieman kokeneemmallekin asuntosijoittajalle.

 

Lakiasiat - perhe, vauraus ja varautuminen

Kuka huolehtii asioistani, jos en itse pystykään? Kannattaako minun tehdä testamentti? Onko avioehto tarpeellinen juuri minulle? 18.1.2022 kuvatun webinaarimme tallenteelta kuulet, miten lakimiehemme neuvovat sinua varautumaan elämäsi suurimpiin käänteisiin.

Webinaarissa tapaat OP Uusimaan lakimiehet Paula Ruuskasen ja Harri Salosen. Edunvalvontavaltuutuksesta käytännön neuvoja ja apua tarjoaa Digi- ja väestötietoviraston ylitarkastaja Janne Lehisto. Tilaisuuden juontaa Niina Tuhkasaari.

 

Kaikki sijoittaa - ehdinkö mukaan?

Pohditko, onko nyt hyvä aika sijoittaa tai aloittaa sijoittaminen? Tai millaisia pelivälineitä tässä hommassa tarvitaan? Millaisella summalla pääsisi mukaan... tarvitseeko olla jo rahaa jemmassa ennestään? 16.11.2022 kuvatussa webinaarissa keskustellaan rentoon sävyyn aloittelevaa sijoittajaa askarruttavista kysymyksistä.Pelivälinevarastossa tutustutaan osakkeiden ja rahastojen lisäksi myös osakesäästötiliin.

 

Asumisen trendit - Ensiasunnon ostaminen 

Tiistaina 12.10.2021 kerroimme kaiken, mitä sinun tietää ensiasunnon ostamisesta. Neuvoimme, miten saat lainaa, ja mitä asuntokaupan eri vaiheissa tapahtuu. 

Olipa ensiasunnon ostaminen sinulle ajankohtaista juuri nyt, tai vielä vähän kaukaisempi haave - webinaari tarjoaa sinulle eväitä asuntohaaveittesi toteutukseen.