Paikallinen yhdistys tai seura, OP Uusimaa tarjoaa sinulle kesätyöntekijän!

Autetaan nuoria työllistymään tulevana kesänä! OP Uusimaa etsii helmikuun ajan yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka voivat tulevana kesänä tarjota 15–17-vuotiaille nuorille kesätyötä. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan vähintään kahdeksi viikoksi ja OP lahjoittaa yhdistykselle kahden viikon palkkaa vastaavan rahallisen tuen. Kesätyötä vuodelle 2021 tarjoavien yhdistysten haku on päättynyt.

 

Ensikosketus työelämään on nuorelle tärkeä juttu. Jatkamalla kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjaa tarjoamme palkkatukea yhdistyksille ja seuroille, jotka mahdollistavat 15-17-vuotiaan nuoren kesätyön.
 
Nuoret palkataan Hyvinkään, Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Kirkkonummen, Lohjan, Nurmijärven, Siuntion, Tuusulan ja Vihdin alueella toimiviin seuroihin ja yhdistyksiin kesätöihin vähintään kahdeksi viikoksi. Yhdistys tai seura määrittelee toimenkuvan nuorelle ja osuuspankki osallistuu palkkakustannuksiin 400 euron tuella kesätyöntekijää kohden. Tukea on mahdollisuus hakea yhdelle tai useammalle kesätyöntekijälle. Tuen saajaksi valittu yleishyödyllinen yhdistys voi palkata nuoren koulujen kesäloma-aikaan vaikkapa urheiluseuran kesätapahtumiin, kyläyhdistyksen kahvitukseen, seuralaiseksi senioreille tai luonnonhoito- ja kunnossapitotehtäviin. 

Kaikille hakemuksen jättäneille yhdistyksille ilmoitettiin valinnoista maaliskuun alkupuolella. Koska hakemuksia tuli enemmän kuin lahjoituksia, OP valitsi erikseen yhdistykset, joille tuki myönnettiin painottaen lahjoituskohteiden monipuolisuutta ja alueellista kattavuutta. Osuuspankin lahjoittaman palkkatuen määrä on 400 euroa / nuori. Tukea myönnetään yhteensä 60.000 euroa.

Työnantajien haku on päättynyt 28.2.2021. Nuorille työpaikat ovat haettavissa ajalla 15.3.-18.4.2021.