Nyt voit vaikuttaa OP Ylä-Pirkanmaan vastuullisuustekoihin

OP Ryhmän toteuttaman asiakastutkimuksen mukaan asiakkaat ovat kiinnostuneita osallistumaan oman kotiseutunsa ja lähipiirin hyvinvointiin vaikuttaviin tekoihin. OP Ylä-Pirkanmaa tukee vuosittain merkittävillä summilla ja teoilla alueensa yhteisöjä. Nyt on mahdollisuus osallistua pankin tulevien vastuullisuustekojen valintaan.

Osana omistaja-asiakasohjelmaansa OP Ylä-Pirkanmaa tarjoaa lokakuussa mahdollisuuden osallistua pankin tulevien vastuullisuustekojen valintaan. OP Mediassa on 4.-31.10. avoinna kyselylomake, jolla voi ottakantaa oman osuuspankkinsa tuleviin vastuullisuustekoihin. Lomake löytyy osoitteesta 

 

www.op-media.fi/kaikkien-aikojen-tekoja

 

 

– Kutsumme kaikki omistaja-asiakkaamme vaikuttamaan tuleviin vastuullisuustekoihimme. Osallistuminen lomakkeen kautta on helppoa, eikä se edellytä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Toivomme, että mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme kertoo meille oman ehdotuksensa. Näin meidän on helpompi tehdä päätöksiä vastuullisuustekojen toteuttamisessa, kumppanuuksien ja sponsorointien kohdistamisessa, kertoo toimitusjohtaja Leena Selkee.   

– Viime vuosina olemme järjestäneet esimerkiksi digiopastuksia senioreille, kesätyömahdollisuuksia nuorille sekä taloustaito-opetusta lapsille.  Olemme tukeneet monien harraste- ja urheiluseurojen sekä kyläyhdistysten toimintaa, kertoo Selkee pankin vastuullisuusteoista.  

– On varma, että tulemme näkymään vastuullisuustekojen kautta myös tulevina vuosina. Kun saamme kyselyn tulokset, käymme ne läpi perusteellisesti, ja hyödynnämme tuloksia tulevien vuosien vastuullisuustyössä.  Pankillamme on mahdollisuus vielä loppuvuonnakin osallistua yhteisöllisiin hankkeisiin, joten odotamme innolla omistaja-asiakkaidemme toiveita, Selkee kertoo.  

– Haluamme kohdistaa tukemme ja tekomme sinne, missä niitä eniten tarvitaan.  Odotamme runsaasti ehdotuksia omistaja-asiakkailtamme.  

 

Pankillemme valitaan marraskuussa myös uusi edustajisto, jonka kanssa keskustelemme omistaja-asiakkaidemme toiveista. Edustajiston vaalien äänestysaika on 4.-17.11. ja niissä voi äänestää jokainen pankkimme omistaja-asiakas. Toivottavasti mahdollisimman moni antaa äänensä kuulua myös edustajiston vaaleissa, kannustaa Selkee.   

 

Lisätiedot   

Kaikkien aikojen tekoja | OP Media (op-media.fi)  

OP Ylä-Pirkanmaa, toimitusjohtaja Leena Selkee, puh. 0500 335 323, leena.selkee@op.fi.