Ylä-Pirkanmaan Osuuspankin toimitusjohtajaksi valittiin Mikko Rasi

Ylä-Pirkanmaan Osuuspankin hallintoneuvosto valitsi 17.4. pitämässään kokouksessa pankin uudeksi toimitusjohtajaksi pankin asiakkuusjohtaja, tradenomi Mikko Rasin.

– Oli ilo huomata, että OP Ylä-Pirkanmaa on vetovoimainen pankki. Useista hyvistä hakijoista valitsimme Mikon sen vuoksi, että hän on päässyt hienosti sisään pankkiimme nykyisessä asiakkuusjohtajan toimessa ja hakuprosessin aikana hän osoitti myös sen, että hänellä on valmiudet onnistua myös toimitusjohtajan tehtävässä. Mikko oli helppo valita jatkamaan pankissamme, kertoo valinnassa mukana ollut OP Ylä-Pirkanmaan hallituksen puheenjohtaja Kari Kohtala.

– Olen kiitollinen valinnasta OP Ylä-Pirkanmaan tulevaksi toimitusjohtajaksi ja odotan innolla yhteistyötä henkilökunnan, hallinnon ja asiakkaiden kanssa. Nykyisessä tehtävässäni toimialueemme on tullut jo tutuksi. Meillä on asiantunteva ja motivoitunut henkilökunta, joiden kanssa on hienoa jatkaa sujuvaa yhteistyötä, Mikko Rasi toteaa.

OP Ylä-Pirkanmaan nykyinen toimitusjohtaja Leena Selkee jää eläkkeelle 31.12.2024 ja Mikko Rasi aloittaa toimitusjohtajana 1.1.2025.