pohjolan op

100-vuotiskisa päätökseen

100-vuotiskilpailumme on päättynyt ja voittajat valittu. Juhlavuotemme teema ”Katse tulevaan jo 100 vuotta” ulottui myös juhlakilpailuumme, jossa pyysimme lapsia ja aikuisia kertomaan unelmistaan.

Pohjolan Osuuspankin 100. juhlavuosi 2022 oli täynnä tapahtumia, tilaisuuksia ja tempauksia. Marraskuun lopussa päättynyt juhlavuoden kilpailu kutsui lappilaisia kertomaan unelmistaan ja yllätti meidät suosiollaan.

Lasten piirustuskilpailuun osallistui yhteensä 201 huikeaa teosta! Unelmien aiheita oli ilahduttavan paljon, ja moni niistä liittyi tulevaisuuden ammattiin: yksi haluaa hammaslääkäriksi, toinen lentäjäksi ja kolmas rallikuskiksi. Löytyipä joukosta prinsessaksikin tähtäävä. Myös taikavoimat, oma bändi ja tubettajuus siintivät pienten mielissä.

Suuri kiitos ja iso hali jokaiselle nuorelle taiteilijanalulle! Voittajaksi valitsimme Niilon, Gretan ja Ellan. Palkitsemme nämä nuoret visionäärit 500 euron Go Gift -superlahjakorteilla.

Aikuisten sarjaan saimme 695 osallistumista, joiden perusteella lappilaisten unelmat liittyvät pitkälti perheeseen, kotiin ja terveyteen. Elämän peruspilareita edustivat myös työhön ja talouteen liittyvät unelmat.

Moni halusi matkustella ja toivoi sodan uhkan väistymistä sekä mahdollisuutta vaikuttaa tulevaisuuteen omilla teoillaan. Luonnon arvostaminen ja heikompien auttaminen nousivat niin ikään esiin.

Lämmin kiitos jokaiselle unelmansa jakaneelle. Voittajaksi valitsimme Nellan Kolarista. Palkitsemme Nellan 2 000 euron rahastolahjakortilla, joka on askel kohti unelman toteuttamista. Onnea!

Kiitos vielä kerran kaikille osallistuneille – uskotaan tulevaan ja toteutetaan unelmamme!