Nyt voit vaikuttaa Vaasan Osuuspankin vastuullisuustekoihin

OP Ryhmän toteuttaman asiakastutkimuksen mukaan asiakkaat ovat kiinnostuneita osallistumaan oman kotiseutunsa ja lähipiirin hyvinvointiin vaikuttaviin tekoihin.  Vaasan Osuuspankki tukee vuosittain merkittävillä summilla ja teoilla alueensa yhteisöjä. Nyt on mahdollisuus osallistua pankin tulevien vastuullisuustekojen valintaan.

Osana omistaja-asiakasohjelmaansa Vaasan Osuuspankki tarjoaa lokakuussa mahdollisuuden osallistua pankin tulevien vastuullisuustekojen valintaan. OP Mediassa on 4.-31.10. avoinna kyselylomake, jolla voi ottaa kantaa oman osuuspankkinsa tuleviin vastuullisuustekoihin. Lomake löytyy osoitteesta www.op-media.fi/kaikkien-aikojen-tekoja

– Kutsumme kaikki omistaja-asiakkaamme vaikuttamaan tuleviin vastuullisuustekoihimme. Osallistuminen lomakkeen kautta on helppoa, eikä se edellytä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Toivomme, että mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme kertoo meille oman ehdotuksensa. Näin meidän on helpompi tehdä päätöksiä vastuullisuustekojen toteuttamisessa, kumppanuuksien ja sponsorointien kohdistamisessa, kertoo pankin toimitusjohtaja Ulf Nylund.

– Viime vuosina olemme järjestäneet esimerkiksi Varmuutta verkkoon -digiopastuksia senioreille ja Hippo-kisoja lapsille.  Olemme tukeneet urheiluseurojen ja kyläyhdistysten toimintaa.

– On varma, että tulemme näkymään vastuullisuustekojen kautta myös tulevina vuosina. Kun saamme kyselyn tulokset, käymme ne läpi perusteellisesti, ja hyödynnämme tuloksia tulevien vuosien vastuullisuustyössä.  Pankillamme on varattuna hieman rahaa vielä tämänkin vuoden vastuullisuustekoihin, joten odotamme innolla omistaja-asiakkaidemme toiveita.

– Vastuullisuustyömme on asiakaslähtöistä ja perustuu vastuullisuusohjelmamme linjauksiin. Keräämme nyt asiakkaidemme ehdotuksia, jotta voimme kohdistaa tukemme ja tekomme sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Yhdessä asiakkaidemme kanssa mahdollistamme kestävämmän tulevaisuuden, Nylund toteaa.

Pankillemme valitaan marraskuussa myös uusi edustajisto, jonka kanssa keskustelemme omistaja-asiakkaidemme toiveista. Edustajiston vaalien äänestysaika on 4.-17.11. ja niissä voi äänestää jokainen pankkimme omistaja-asiakas. Toivottavasti mahdollisimman moni antaa äänensä kuulua myös edustajiston vaaleissa, kannustaa Nylund.

 

Lisätiedot
Vaasan Osuuspankki, tj. Ulf Nylund, ulf.nylund@op.fi