Autovakuutuksen kilpailutus ja vertailu

Kilpailuta autovakuutus hetkessä netissä
HYÖDYNNÄ ETU

Pohjola Autovakuutus nyt -20 %

Osta henkilöauton kasko verkosta ja saat ensimmäiselle vakuutuskaudelle 20 % verkko-ostajan edun. Etu on ajoneuvokohtainen ja tarkoitettu uusille kaskovakuutuksille. Etua ei voi hyödyntää voimassa oleviin kaskovakuutuksiin.

Edun saa henkilöautojen Super-, Kevyt- ja Osakaskosta. Etua ei saa paketti-, kuorma-, matkailu-, harraste- ja museohenkilöautojen eikä vientirekisteröityjen autojen kaskoista.

Edun lisäksi saat mahdollisesti myös omistaja-asiakas-, etuasiakas- ja maksutapa-alennuksen. Etua ei voi yhdistää edellä mainittujen alennusten lisäksi muihin alennuksiin.

Verkko-ostajan 20 %:n etu on voimassa toistaiseksi. 

Lue lisää Sulje

Autovakuutuksen kilpailutus on helppoa eikä maksa mitään

Syötä ajoneuvosi rekisterinumero ja tarvittavat tiedot niin laskemme vakuutuksen hinnan autollesi käden käänteessä.

Räätälöi tarpeidesi mukaan

Autovakuutuksia vertaillessa on hyvä huomioida hinnan lisäksi myös eri vaihtoehtojen sisältämät turvat, korvaavuudet ja omavastuut. Pohjola Autovakuutus on räätälöitävissä eri turvilla tarpeidesi mukaan.

Huomioi autovakuutusta kilpailuttaessasi myös OP-bonukset ja muut edut

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat vakuutusmaksuistasi alennusta ja OP-bonuksia, joita voidaan käyttää vakuutusmaksuihin. 

Näin autovakuutuksen kilpailuttaminen toimii:

  1. Syötä rekisterinumerosi ja tarvittavat tiedot. Näet alustavan hinnan autosi vakuutukselle heti.
  2. Vertaa vaihtoehtoja ja valitse sinulle sopivin vakuutus. Halutessasi voit kilpailuttaa pelkän liikennevakuutuksen.
  3. Valitse haluamasi omavastuu ja mahdolliset lisäturvat. Autovakuutusta kilpailuttaessasi kannattaa kokeilla, kuinka korkeampi omavastuu ja mahdolliset lisäturvat vaikuttavat hintaan.
  4. Valitse, kuinka monessa erässä haluat maksaa vakuutusmaksusi sekä vakuutuksen alkamisaika. Mikäli maksat vakuutusmaksusi yhdessä erässä, saat maksutapa-alennuksen.
  5. Tarkista hinnassa huomioidut sinulle kuuluvat alennukset. Huomioithan, että kaikki sinulle kuuluvat alennukset eivät välttämättä näy verkkokaupassamme, mikäli et ole kirjautunut sisään verkkopankkitunnuksillasi.
  6. Täydennä loput omat tietosi.
  7. Vahvista osto ja nauti turvatuista hetkistä tien päällä.

Miksi autovakuutuksen kilpailutus kannattaa?

Autovakuutuksen kilpailuttaminen on aika ajoin suositeltavaa, sillä näin varmistat vakuutuksesi ajantasaisuuden ja sopivuuden juuri sinun tarpeisiisi. Vaikka vakuutukset ja näiden sisältämät turvat eivät muutu jatkuvasti, saattaa useamman vuoden vanha vakuutus olla uusia vastaavia selkeästi rajoitetumpi. Esimerkiksi 1.4.2019 tekemämme uudistuksen myötä lasiturva on nyt saatavilla kaikkiin henkilöauton kaskovaihtoehtoihimme. Aiemmin turva oli saatavilla vain laajimpaan vaihtoehtoon, Superkaskoon.

Autollesi sopivat turvat ja niiden hinta on helppo selvittää netissä - autovakuutuslaskurit antavat vastauksia käden käänteessä. Autovakuutuksen kilpailutus on myös maksutonta, eikä velvoita sinua ostamaan kyseistä vakuutusta.

Kilpailuta kaskovakuutus ja liikennevakuutus yhdellä kertaa

Etsinnässä halvin liikennevakuutus? Niin kaskon kuin liikennevakuutuksen kilpailuttaminen onnistuu kätevästi samalla kertaa. Syötä autosi rekisterinumero, täytä tarvittavat autoasi koskevat tiedot ja näet vakuutuksen hinnan heti. Voit tämän jälkeen valita autollesi sopivan vakuutuksen tarjoamistamme vaihtoehdoista.

Erityisesti kaskovakuutus kannattaa kilpailuttaa aika ajoin suositeltavaa, sillä uusien vakuutusten sisältämät turvat ja korvaavuudet saattavat vuosien saatossa muuttua. Pelkän liikennevakuutuksen kilpailutus onnistuu, kun valitset vaihtoehdon ”Ei kaskoa”.

 

Tee autovakuutusten vertailu ja kilpailuta autovakuutukset ajan kanssa

Autovakuutusten kilpailuttaminen voi välillä tuntua haastavalta useiden vaihtoehtojen ja tarvittavien lisäturvien valitsemisen vuoksi. Jotta paras autovakuutus löytyisi, autovakuutusten vertailuun kannattaakin varata riittävästi aikaa. Halvin autovakuutus ei välttämättä aina olekaan sinun kannaltasi paras autovakuutus. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja lisäturviin perehtymällä tuoteoppaisiin, ja kirjaa ylös vakuutuksessa tärkeiksi kokemasi asiat ja turvat. Tämä helpottaa autovakuutusten vertailua huomattavasti, sekä auttaa vertaamaan hintoja tarkemmin autovakuutusta kilpailuttaessasi.

Vakuutukseen sisältyvien turvien lisäksi hintaan vaikuttavat muun muassa myös valitsemasi omavastuu ja vakuutusmaksujen eräisyys. Korkeampi omavastuu vahingon sattuessa ja vakuutusmaksun maksaminen yhdessä erässä alentaa vakuutuksen hintaa. Voit saada vakuutuksistasi myös muita alennuksia, jotka kannattaa huomioida autovakuutusten kilpailuttamisessa ja vertailussa.

 

Mitä alennuksia ja etuja voin saada auton vakuutuksen kilpailuttamalla?

Pohjola Vakuutuksen asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta, kun sinulla on vakuutuksia vähintään kolmesta eri tuoteryhmästä. Esimerkiksi hankkiessasi kaskovakuutuksen ja liikennevakuutuksen sisältävän autovakuutuksen, sinulla on vakuutuksia jo kahdesta tuoteryhmästä. Kun hankit lisäksi esimerkiksi kotivakuutuksen tai matkavakuutuksen, sinulla on vakuutuksia kolmesta tuoteryhmästä ja olet oikeutettu alennukseen. Lisäksi osuuspankin omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi OP-bonuksia ja mahdollisen lisäalennuksen vakuutuksistasi. Omistaja-asiakkaana kertyneitä OP-bonuksiasi käytetään myös vakuutusmaksujen maksamiseen.

 

Vertaa autovakuutuksia myös mahdollisen vahinkotilanteen kannalta

Kun tarvitsemasi turvat ja hinta ovat selvillä, suosittelemme, että vertaat autovakuutuksia vielä myös mahdollisen vahinkotilanteen näkökulmasta. Mieti, mikä vaihtoehdoista tarjoaa sinulle vahinkotilanteessa parhaan turvan ja avun ja on tarpeisiisi niin ikään paras autovakuutus. Pohjola Vakuutuksen asiakkaana Pohjola Vahinkoapu on apunasi 24/7 ja saat avun tien päälle missä ja milloin oletkaan. Lisäksi apunasi ovat Pohjola Korjaamomestari -palvelu ja laaja kumppaniverkostomme.

Tutustu Pohjola Korjaamomestariin

Voinko kilpailuttaa autovakuutuksen yhdessä muiden vakuutusten kanssa yhdellä kertaa?

Parhaan kuvan vakuutuskokonaisuudestasi ja hinnoista saat, kun kilpailutat kaikki vakuutuksesi kerralla. Kilpailuta autovakuutus ja kaikki muutkin vakuutuksesi kätevästi samalla kertaa tekemällä tarjouspyyntö. Tarjouspyynnön tekeminen on maksutonta eikä velvoita sinua ostamaan vakuutuksia.