Pohjola Vakuutuksen edut

Etuasiakkaanamme saat vakuutuksistasi tuntuvia alennuksia.

Etuasiakkaan edut ja alennukset

Etuasiakkaanamme nautit kattavasta turvasta ja alhaisemmista vakuutusmaksuista.

Tuntuvammat edut 18-27-vuotiaalle

Tarjoamme nuorille etuasiakkaille jopa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Vakuutusten keskittäminen kannattaa! Testaa, mitä etuja sinulle kuuluu

Valitse alta, mitä vakuutuksia sinulla ja samaan talouteen kanssasi kuuluvilla on ja näet, millaisia etuja saat.

Tule etuasiakkaaksi jo tänään

Jos et ole vielä etuasiakas, pyydä vakuutustarjous ja liity etuasiakkaidemme joukkoon! Nautit eduista ja alennuksista jo kolmella eri kategorian vakuutuksella.

Miksi vakuutusten keskittäminen kannattaa?

Kun keskität vakuutuksesi Pohjola Vakuutukseen ja ryhdyt etuasiakkaaksemme, saat tuntuvia etuja ja alennuksia vakuutuksistasi. Kun olet samanaikaisesti myös osuuspankin omistaja-asiakas, nautit entistä paremmista eduista ja alennuksista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Etuasiakkaan edut koskevat kaikkia taloudessasi. Kun yhdistät taloutesi jäsenet kokonaisuudeksi, saat etuasiakkaan edut käyttöön kaikille taloudessasi asuville.

Näin yhdistät taloutesi vakuutukset:

 1. Kirjaudu sisään op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa.
 2. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme kohdassa Viestit ja kerro, että haluat yhdistää taloutesi kokonaisuudeksi.
 3. Asiakaspalvelu pyytää sinulta tarvittavat tiedot taloutesi jäsenistä ja yhdistää taloutesi.
   

Etuja ja alennuksia asiakkuutesi mukaan:

  Kaikki vakuutusasiakkaat Vakuutuksen etuasiakkaat
Maksuton henkivakuutus alle 1-vuotiaan vanhemmille Kyllä Kyllä
5 %:n alennus verkosta ostetusta henkivakuutuksesta Kyllä Kyllä
2,5 %:n alennus, kun maksat laskusi yhdessä erässä Kyllä Kyllä
7 %:n alennus koti-, omaisuus- ja henkilövakuutuksista (ei koske henkivakuutuksia), jatkuvista matkavakuutuksista, ajoneuvon kaskovakuutuksista Ei Kyllä
21 %:n alennus 18-27-vuotiaalle useimmista vakuutuksista Ei Kyllä
50 %:n maksuton korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään. Ei Kyllä

Kun olet osuuspankin omistaja-asiakas, saat myös seuraavat edut:

OP-bonuksia käytetään vakuutusmaksuihin Kyllä Kyllä
250 euron omavastuuetu Omakoti-vakuutuksen palo-, luonnonilmiö- ja rikosvahingoissa Kyllä Kyllä
50 %:n maksuton korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään. Kyllä Kyllä
Maksuton tuoteturva-vakuutus OP-Visa ja OP Duo -kortteihin. Kyllä Kyllä
3 %:n lisäalennus vakuutuksista Ei Kyllä

Mitä eroa on vakuutuksen etuasiakkaalla ja osuuspankin omistaja-asiakkaalla?

Vakuutuksen etuasiakkuus muodostuu, kun sinulla on vakuutuksia kolmesta eri kategoriasta. Saat etuasiakkaan alennukset, vaikka et ole OP:n pankkiasiakas.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana omistat osan pankistasi. Saat etuja ja alennuksia pankki- ja vakuutusasioinnistasi, hyödyt yhteistyökumppaneidemme eduista ja kerrytät OP-bonuksia, joita käytetään esimerkiksi vakuutuslaskujen maksamiseen. OP-bonusten käyttö on automaattista. Ne ovat veroton etu, jolloin et voi itse valita mihin vakuutusmaksuihin niitä käytetään.

Lue lisää OP-bonuksista

Parhaat edut saat, kun olet sekä vakuutuksen etuasiakas että osuuspankin omistaja-asiakas.

Tule etuasiakkaaksemme

Kun turvaat itsesi, lähimmäisesi tai omaisuutesi vähintään kolmella eri kategorian vakuutuksella, olet jo etuasiakas. Vähintään 70-vuotiaana omistaja-asiakkaana saat etuasiakkaan alennukset käyttöösi jo kahdella eri kategorian vakuutuksella.

Vakuutuskategorioita on yhteensä viisi:

Näin tarkistat oman asiakkuutesi tilan

Oletko jo etuasiakas? Jos olet, näkyy etuasiakkaan keskittämisalennus vakuutuslaskulla tai vakuutuskirjalla, jotka löydät op.fi-palvelun omasta arkistostasi.

Voit tarkistaa asiakkuutesi tilan kätevästi myös ylempää tältä sivulta löytyvällä etuasiakastestillä. Valitse vain, mitä vakuutuksia sinulla on Pohjola Vakuutuksessa, ja näet nautitko jo eduista. Ilmoita myös esimerkiksi puolisosi vakuutukset, sillä etuasiakkuudessa huomioidaan kaikki saman talouden vakuutukset. Jos sinulla ja esimerkiksi puolisollasi on yhdessä vakuutuksia kolmesta eri kategoriasta ja olette kertoneet meille kuuluvanne samaan talouteen, pääsette molemmat etuasiakkaaksemme.

Kokonaisuus kuntoon - nauti eduista ja kattavasta turvasta

Vakuutusturvan laajentaminen ja vakuutusten keskittäminen onnistuu kätevimmin tarjouspyynnön kautta. Voit tehdä tarjouspyynnön yhdellä kertaa kaikista haluamistasi vakuutuksista, joita sinulla ei vielä Pohjola Vakuutuksessa ole. Tarjouspyynnön tekeminen on maksutonta, eikä velvoita sinua hankkimaan tarjoamiamme vakuutuksia. Muistathan, että nauttiaksesi etuasiakkaan eduista ja alennuksia, tulee sinulla olla vakuutuksia kolmesta eri kategoriasta.

NewLife on alle 1-vuotiaiden lasten vanhemmille myönnettävä henkivakuutus, jossa henkivakuutusturva on 20 000 €/vanhempi. Vakuutus antaa lapsen vanhemman menehtyessä turvaa arjen pyörittämiseen sekä esimerkiksi lapsen koulutuksen varalle.

Tarjoamme NewLife-vakuutuksen molemmille vanhemmille erikseen ensimmäiseksi vuodeksi ilmaiseksi. Tämän jälkeen vakuutus jatkuu automaattisesti maksullisena.

Vakuutuksen voi ottaa heti lapsen syntymän jälkeen aina siihen asti, kun lapsi täyttää 1 vuotta. Vakuutus ei edellytä terveysselvityksen täyttämistä. Vakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana tai Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat henkivakuutuksen vakuutusmäärään 50 % korotuksen veloituksetta. Korotusprosentti vahvistetaan vuosittain ja se on voimassa vuoden kerrallaan.

Henkivakuutus auttaa läheisiäsi taloudellisesti, jos kuolet sairauden tai vamman seurauksena. Korvaustilanteessa maksamme edunsaajillesi vakuutuskorvauksen 50 prosentilla korotettuna. Henkivakuutuksen korvausmäärän ollessa esimerkiksi 20 000 euroa, maksamme korvaustilanteessa edunsaajillesi 30 000 euroa. Voit ottaa henkivakuutuksen joko yksin tai läheisesi kanssa pariturvana. Vakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy.

1827-vuotiaana saat 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista, kun ostat vakuutuksia kolmesta eri kategoriasta. Etu koskee seuraavia vakuutuksia:

 • arvotavaravakuutus
 • kotivakuutus
 • eläinvakuutus
 • venevakuutus
 • henkilövakuutukset
 • jatkuva matkustaja- ja matkatavaravakuutus

Huomioithan, että alennuksen piirin eivät kuulu henki- ja työkyvyttömyysvakuutus, ajoneuvovakuutukset tai myynnistä jo poistuneet sairauskuluvakuutukset ja Easy-vakuutuspaketit.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat Omakoti-vakuutukseen jopa 250 euron omavastuuedun.

Et maksa omavastuuta tai se on normaalia pienempi, kun omaisuudellesi sattuu Omakoti-vakuutuksesta korvattava palo-, luonnonilmiö- tai rikosvahinko ja maksettava korvaus ylittää valitsemasi omavastuun.

Jos esimerkiksi 600 euron polkupyöräsi varastetaan ja omavastuusi on 250 euroa, et omavastuuedun ansiosta maksa omavastuuta lainkaan. Jos omavastuusi olisi samassa tilanteessa 500 euroa, jäisi sinulle omavastuuedun hyödyntämisen jälkeen maksettavaksi vain 250 (eli 500–250) euron omavastuu.

Tuoteturva suojaa luottokortilla tekemäsi credit- tai debit-ostoksesi puoleksi vuodeksi. Maksuton Tuoteturva kuuluu automaattisesti kaikkiin omistaja-asiakkaiden OP Classic, OP Gold, OP Platinum tai OP Duo -kortteihin. Vakuutus on voimassa myös rinnakkaiskortilla, kun pääkortin omistaja on omistaja-asiakas.