Vastuuvakuutus

Placering av samlad förmögenhet

1

Stöd av placeringsexperter

Våra experter ger dig all hjälp du behöver för att placera företagets tillgångar, och du kan i lugn och ro koncentrera dig på att utveckla affärsrörelsen.

2

I vårt breda utbud kan du hitta en lösning som passar just ditt företag

Vi erbjuder ditt företag mångsidiga sätt att placera. I vårt utbud finns räntabla alternativ för alla slags placerare.

3

Lättanvänd nättjänst och OP-företagsmobilen

Handla med fonder och aktier och följ upp dina placeringar enkelt i op.fi eller OP-företagsmobilen. 

Färdiga lösningar

Är du ute efter ett enkelt och räntabelt sätt att placera förmögenhet som samlats? Genom att utnyttja de lösningar som OP erbjuder kan du koncentrera dig på att främja företagets affärsrörelse och låta experter sköta uppföljningen av placeringsmarknaden.

I vårt utbud finns tre fondlösningar för företag. De erbjuder ditt företag en enkel lösning för räntabel placering av kassamedel och andra tillgångar. Våra portföljförvaltare ser till att du med en enda transaktion får en effektivt diversifierad portfölj som är lätt att följa upp.

Vi erbjuder ditt företag möjlighet att placera i bostäder, fastigheter och skog via våra fonder. Placering i fastigheter och skog är ett bra sätt att sprida riskerna i din placeringsportfölj och att få en avkastning som är högre än på ränteplaceringar och stabilare än på aktieplaceringar.

Om du vill placera ditt företags tillgångar långsiktigt, tål risken på aktiemarknaden och strävar efter god avkastning, lönar det sig att ta en titt på våra kostnadseffektiva indexfonder. OP erbjuder sex indexfonder som placerar på olika håll i världen och täcker alla huvudsakliga marknadsområden: Världen, Nordamerika, Europa, Norden, Finland och Asien.

Utöver fonder finns i vårt utbud också företagets placeringslösning, som är en kapitalförvaltningstjänst i försäkringsform, där vi styr dina placeringar till en färdig placeringskorg eller fond. Avkastningen på besparingarna beskattas först när avkastning tas ut och du kan byta placeringsobjekt utan kostnader eller skattepåföljder.

Lösningar för aktiva placerare

Om du är intresserad av placering och har tid, erbjuder OP dig marknadens bredaste utbud av alternativ för aktiv placering. Via oss kan du placera till exempel i aktier, fonder, strukturerade produkter, derivatinstrument, obligationslån, penningmarknadsprodukter och valutaplaceringar. Med våra produkter kan du placera på det sätt som passar just dig och skräddarsy detaljerna enligt dina behov. Läs mer om hela vårt utbud.

Vad behöver du för att ditt företag ska kunna börja placera?

För att kunna använda tjänsterna för sparande och placering behöver ditt företag ett OP Avtal om sparande och placering. Kontakta din andelsbank för undertecknande av avtalet. Läs mer detaljerade anvisningar om placering av företagets tillgångar här

 

OP-fonderna förvaltas av OP-Fondbolaget Ab.