Kauppias käyttää apunaan OP kassa -kassajärjestelmää

OP Kassa: ta emot betalningar var som helst

OP Kassa lämpar sig såväl för sporadisk som för fortlöpande handel, för att förena den fysiska butiken och nätbutiken samt för försäljning vid evenemang.

Ett lättanvänt kassasystem för många slags behov

Med OP Kassa tar du emot kort- och kontantbetalningar var som helst. 

Ett lättanvänt kassasystem för många slags behov

Med OP Kassa tar du emot kort- och kontantbetalningar var som helst. 

Gör affärer där dina kunder finns

OP Kassa är ett lättanvänt kassasystem för många slags behov. Tjänsten lämpar sig såväl för sporadisk som för fortlöpande handel, för att förena den fysiska butiken och nätbutiken samt för försäljning vid evenemang.

Med kassaapplikationen och betalterminalen kan du ta emot kontant- och kortbetalningar oberoende av tid och plats. Köpmannen har också nytta av de tydliga säljrapporterna och produktadministrationsfunktionerna samt lättanvänd extrautrustning enligt eget behov. Lagerhanteringen håller fortlöpande lagersaldot uppdaterat, oavsett om handeln sker på nätet, i en butik, eller vid ett evenemang.

OP Kassas funktioner

  • Kassaapplikation för Android-telefoner och iPad-datorplattor
  • Betalterminal Du kan välja den som passar dig bäst
    • En trådlös Miura-betalterminal lämpar sig särskilt för mobil försäljning eller små kortvolymer. Terminalen fungerar med Bluetooth-förbindelse och är batteridriven.
    • En Yomani-betalterminal lämpar sig särskilt för butiker och för stora kortvolymer. Terminalen fungerar med 3G- eller Ethernet-förbindelse.
  • En webbläsarbaserad kontrollpanel för produktadministration och uppföljning av försäljningen
  • Färdiga integrationer till de vanligaste nätbutiksplattformarna
  • Kassaskrin, kvittoskrivare och streckkodsläsare
  • En inhemsk och omfattande kundtjänst

Pröva gratis på OP Kassa

Ladda ner den avgiftsfria appen OP Kassa i din iPad eller Android-telefon genom att söka med "OP Kassa" i appbutiken. Det kostar inget att skapa en användarkod och pröva på appen.

Välj ett paket enligt dina behov

OP Kassa är förmånlig och skalbar. Det finns ett alternativ både utan månadsavgift och med månadsavgift, och tjänstepaketen kan kompletteras med tilläggsfunktioner.


Tjänsten tillhandahålls av Checkout Finland Oy, som är en del av OP Gruppen.