Silta alhaalta kuvattuna

Nätverkshantering och stöd för inköps- och försäljningsverksamhet

Vi vill få nära kännedom om ditt företags affärsprocesser och leveranskedja för att kunna bygga upp en helhetslösning som stöd för din affärsverksamhet.

Vår utgångspunkt är att erbjuda högkvalitativa lösningar för ditt företags inköps- och försäljningsverksamhet och hantering av leveranskedjan så att vi kan stödja riskhanteringen och affärsverksamhetens mål och effektivisera driftskapitalet.

Vi kan ta fram mångsidiga finansieringslösningar för att effektivisera driftskapitalet för såväl ditt företag som dina leverantörer, dvs. hela ditt företags affärsnätverk. Hanteringen av driftskapital spelar en betydande roll i styrningen av balansräkningen och för att ditt företag ska uppnå sina finansiella mål och kunna växa. Tack vare våra tjänster kan du vara säker på att ditt företag blir framgångsrikt även på den internationella marknaden.

Riskhantering är av väsentlig betydelse när det gäller att utnyttja möjligheter och undvika negativa händelser. Försäkringar ger skydd mot egendoms-, avbrotts- och logistikrisker. Olika skyddsprodukter samt rätt betalningssätt i internationell handel ger i sin tur skydd mot motparts-, valuta-, ränte- och råvarurisker.

Läs om våra lösningar som hjälper dig att hantera ditt företags inköps- och försäljningsverksamhet och affärsnätverk:

Kontakta våra experter så ser vi tillsammans till att hitta de lösningar som bäst möter ditt företags behov!