OP-yritysmobiilissa hoidat yrityksesi sijoituksia.

Företagare, håll ordning på dina placeringar med OP-företagsmobilen

Följ upp dina placeringar, köp och sälj fonder och handla med aktier i OP-företagsmobilen.

I OP-företagsmobilen har du hela tiden tillgång till dina placeringar, marknadsinformation i realtid och handel med aktier och fonder. I OP-företagsmobilen finns följande placeringsverktyg:

Företagets innehav

På ingångssidan för Placeringar ser du både företagets förvar och eventuella fonder som inte ingår i förvaret. Du kan också enkelt följa upp hur företagets placeringar utvecklas – du ser placeringarnas vinster/förluster både i euro och procent nedanför förvarets och fondernas totala belopp samt per innehav.

Fondplaceringar

Du kan köpa och sälja samt spara regelbundet i fonder i OP-företagsmobilen. Det är också möjligt att hålla pauser, sluta och göra ändringar i sparandet.  

Aktieplaceringar

Du kan följa upp aktiekurserna samt köpa och sälja aktier i OP-företagsmobilen. Det är möjligt att handla med aktier på börserna i Helsingfors, Stockholm och Köpenhamn samt med First North-aktier. I appen kan du också följa upp företagets aktieorder.

Nyheter och analyser

I OP-företagsmobilen kan du läsa Kauppalehtis marknadsnyheter samt börsmeddelanden. Läs också analysens dagliga morgonrapport och de företagsvisa analyserna.

OP-företagsmobilen tillhandahålls av andelsbanken.