Henkilöasiakkaat

 
 

Sinua saattaisi kiinnostaa

Ensiasunnon ostajan opas

Omaan asuntoon säästäminen

Ensiasunnon ostoa ilman säästöjä tai muita vakuuksia rajoittaa muun muassa lakisääteinen lainakatto. Siksi omaan asuntoon säästäminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, vaikka asunnon ostaminen ei olisikaan vielä ajankohtaista. Säästämällä pienennät myös tulevaisuudessa tarvittavan asuntolainan määrää.

Asuminen

Ensiasunnon ostajan opas

Oman asuntolainan maksaminen kerryttää sinulle varallisuutta eivätkä rahat mene vuokranantajan taskuun. Kuukausittaisella vuokrasummalla lyhennät jo mukavan kokoista asuntolainaa.

Ensiasunnon ostajan opas

Paljonko voisit saada asuntolainaa?

Kun haaveilu omasta asunnosta yltyy asuntokuumeeksi asti, on oikea aika selvittää, paljonko sinun on mahdollista saada asuntolainaa. Realistinen arvio asuntolainan määrästä suhteessa omiin tuloihisi antaa raamit asunnon etsimiselle ja kertoo, millaisiin unelmiin se riittää.

Ensiasunnon ostajan opas

Ensiasunnon osto – asuntokaupan vaiheet

Ensiasunnon ostajan on hyvä tuntea asuntokaupan vaiheet. Miten kannattaa edetä, kun unelmien koti on löytynyt? Lue vinkkimme ensiasunnon ostoon!

Ensiasunnon ostajan opas

Vakuuta koti ja sen asukkaat

Kotona voi sattua kaikenlaista niin tavaroille, ihmisille kuin lemmikeillekin. Onneksi voit varautua ikäviin yllätyksiin vakuuttamalla kodin ja sen asukkaat.

Ensiasunnon ostajan opas

Sanakirja ensiasunnon ostoon

Olemme koonneet avuksesi ensiasunnon ostajan sanakirjan, josta löydät keskeisimmät ensiasunnon ostoon ja asuntolainaan liittyvät termit.
Lue lisää asumisesta

Lapsen syntymä

Tilin avaaminen ja säästäminen lapselle

Miten avaan tilin lapselleni, entä mikä olisi järkevin tapa säästää rahaa lapsen tulevaisuutta varten?

Nuoren oma talous haltuun

Kun nuori kasvaa, hän ottaa ensi askeleitaan oman talouden hallintaan. Tue nuoren aikuistumista varmistamalla hänelle sopivat pankkipalvelut. Pankkikortti helpottaa arkea vapaa-aikana ja harrastusreissuilla. 15-vuotiaana nuori voi avata itse tilin omille rahoilleen. Mobiilisovellus Pivo auttaa oman talouden hallinnassa. Verkkopalvelutunnukset avaavat monia ovia. Tutustu palveluihimme ja varaa aika tapaamiseen!

Kuolinpesän pankki- ja vakuutusasiat

Kun läheinen kuolee, vainajan omaisuudesta huolehtiminen siirtyy omaisten vastuulle. Haluamme auttaa sinua surusi keskellä ja tehdä kuolinpesän pankki- ja vakuutusasioiden hoidosta mahdollisimman sujuvaa.

Parisuhde

Suunnitteletko häitä?

Häät ovat yksi ikimuistoisimmasta päivistä elämän aikana. Haluamme auttaa teitä tekemään päivästä juuri sellaisen, kun olette aina halunneet ja kokosimme tähän artikkeliin listan asioita, jotka on hyvä huomioida kun alatte suunnitella häitä ja aloitatte avioliiton.

Säästäminen

Täydennä eläkeiän toimeentuloa

Säästämällä säännöllisesti pienenkin summan, täydennät lakisääteistä eläkettäsi ja vietät eläkepäiviä vapaammin. Lue lisää!

Lapsen syntymä

Tervetuloa maailmaan, vauva!

Vauvan syntymä muuttaa koko perheen elämän. Varaudu vauva-arkeen ja turvaa vauvasi elämä jo ennen syntymää. Onnellista odotusta!