Henkilöasiakkaat

Sinua saattaisi kiinnostaa

Ensiasunnon ostajan opas

Omaan asuntoon säästäminen

Ensiasunnon ostoa ilman säästöjä tai muita vakuuksia rajoittaa muun muassa lakisääteinen lainakatto. Siksi omaan asuntoon säästäminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, vaikka asunnon ostaminen ei olisikaan vielä ajankohtaista. Säästämällä pienennät myös tulevaisuudessa tarvittavan asuntolainan määrää.

Asuminen

Ensiasunnon ostajan opas

Oman asuntolainan maksaminen kerryttää sinulle varallisuutta eivätkä rahat mene vuokranantajan taskuun. Kuukausittaisella vuokrasummalla lyhennät jo mukavan kokoista asuntolainaa.

Ensiasunnon ostajan opas

Paljonko voisit saada asuntolainaa?

Kun haaveilu omasta asunnosta yltyy asuntokuumeeksi asti, on oikea aika selvittää, paljonko sinun on mahdollista saada asuntolainaa. Realistinen arvio asuntolainan määrästä suhteessa omiin tuloihisi antaa raamit asunnon etsimiselle ja kertoo, millaisiin unelmiin se riittää.

Asuminen

Haaveissa asuntosijoittaminen?

Asuntosijoittaminen on kilpailukykyinen sekä suhteellisen turvallinen vaihtoehto useisiin muihin sijoitusmuotoihin verrattuna.

Ensiasunnon ostajan opas

Ensiasunnon osto – asuntokaupan vaiheet

Ensiasunnon ostajan on hyvä tuntea asuntokaupan vaiheet. Miten kannattaa edetä, kun unelmien koti on löytynyt? Lue vinkkimme ensiasunnon ostoon!

Ensiasunnon ostajan opas

Vakuuta koti ja sen asukkaat

Kotona voi sattua kaikenlaista niin tavaroille, ihmisille kuin lemmikeillekin. Onneksi voit varautua ikäviin yllätyksiin vakuuttamalla kodin ja sen asukkaat.
Lue lisää asumisesta