OP Junior

OP Junior

AJANKOHTAISTA

OP Junior -sovellus poistuu käytöstä kesäkuussa

OP Juniorin toiminta loppuu kesäkuussa. Sitä ei myöskään voi huhtikuun jälkeen ottaa käyttöön. Malta kuitenkin hetki – voit toukokuusta alkaen käyttää pankkiasioidesi hoitamiseen OP-mobiilia. Tarvitset tähän huoltajiesi suostumuksen ja pankkitunnukset, jotka saat OP:n konttorista. 

Lue lisää
Lue lisää Sulje

Lasten ja nuorten oma pankkisovellus

OP Junior on 7-14-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu mobiilisovellus. Sen avulla lapsi voi helposti opetella seuraamaan ja ymmärtämään rahankäyttöään. OP Junior sisältää lapsille tarpeelliset ominaisuudet selkeästi esitettyinä.

Auttaa seuraamaan rahankulutusta

OP Junior näyttää maksukortin saldon ja auttaa hahmottamaan kulutusta. Lapsen on helppo tarkistaa tilinsä saldo omasta puhelimestaan ilman automaatilla käyntiä tai vanhempien apua. OP Junior ei sisällä kaupallista sisältöä, kuten etuja tai tarjouksia.

Myös vanhemmat voivat seurata kulutusta

Voit halutessasi seurata lapsesi kulutusta kätevästi OP-mobiilista. OP Juniorin voi ottaa käyttöön lapselle, vaikka sinulla ei olisi OP-mobiilia.

OP Junior -sovellus poistuu käytöstä kesäkuussa

Lapsille ja nuorille suunnattu OP Junior poistuu sovelluskaupoista huhtikuun lopussa ja käytöstä kesäkuussa. OP Junioria ei tämän vuoksi kannata ottaa enää käyttöön. 

Jos huollettavasi on käyttänyt OP Junioria, saat huhtikuun aikana viestin verkkopalveluun sekä OP-mobiiliin

Viestissä on tietoa muutoksesta ja siitä, miten alaikäinen voi jatkaa mobiiliasiointia.