OP Junior

OP Junior

Lasten ja nuorten oma pankkipalvelu

OP Junior on 10-17-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu mobiilipalvelu, jonka avulla he voivat helposti opetella seuraamaan ja ymmärtämään rahankäyttöään. OP Junior sisältää lapsille tarpeelliset ominaisuudet helposti opittavassa muodossa.

Opettaa vastuullista rahankäyttöä

OP Juniorista lapsi näkee mihin rahaa kuluu. Sovellus sisältää saldograafin maksu- ja ostostapahtumista sekä tulevaisuuden saldoennusteen.

Auttaa seuraamaan rahankulutusta

OP Juniorista lapsen on helppo tarkistaa tilinsä saldo missä ja milloin vain ilman automaatilla käyntiä tai vanhempien apua.

Lataa OP Junior

Lataa OP Junior maksutta älylaitteesi sovelluskaupasta.

Lataa App Storesta
Lataa Google Play

Helppoa ja turvallista

Vanhempi voi halutessaan seurata lapsensa kulutusta omasta OP-mobiilistaan. Lapsi voi silti käyttää OP Junioria, vaikka vanhemmalla ei olisi OP-mobiilia käytössään. OP Junior ei sisällä kaupallista sisältöä, kuten etuja tai tarjouksia.

Ota OP Junior käyttöön yhdessä lapsen kanssa

OP Junior on saatavilla iPhone- ja Android-puhelimiin ja sen käyttöön tarvitaan lapselle avattu OP:n tili ja siihen liitetty Visa Electron -maksukortti. OP Junior otetaan käyttöön vanhemman verkkopalvelutunnuksilla, joten lapsi ei tarvitse omia tunnuksia.

  1. OP Junior -sovellus ladataan sovelluskaupasta lapsen puhelimeen.
  2. Sovellus otetaan käyttöön yhdessä vanhemman kanssa vanhemman verkkopalvelutunnuksilla. Sovellus opastaa läpi käyttöönoton.
  3. Jatkossa lapsi voi kirjautua sovellukseen valitsemallaan nelinumeroisella pääsykoodilla.

OP Junior on käyttövalmis!