Nainen selaa padia sohvalla

C More -tarjous omistaja-asiakkaille: 4 viikkoa ilmaiseksi!

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat C Moren suoratoistopalvelun neljäksi (4) viikoksi maksutta. Maksuttoman jakson jälkeen tilaus jatkuu -30% alennettuun kuukausihintaan enintään 12 kuukautta. C Moren kuukausihinta omistaja-asiakkaille maksuttoman jakson jälkeen on 9,05 €/kk (norm.12,95 €/kk). Tilauksen voi perua netissä milloin vain. Omistaja-asiakas tarjouskoodi on tarkoitettu vain uusille C More -asiakkaille, eikä sitä voi hyödyntää nykyisenä tai palaavana asiakkaana.

Näe kaikki C Moren sarjat ja elokuvat C Moren suoratoistopalvelun kautta

Tilauksella näet kaikki C More alkuperäissarjat sekä kotimaiset että kansainväliset suosikit ja elokuvat. Kaikki lastenohjelmat on aina suomeksi puhuttu tai tekstitetty. Voit katsoa MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmat ilman mainoskatkoja. Lisäksi useista sarjoista esitetään jaksoja ennakkoon viikkoa ennen tv-lähetystä.

Katso C Moren elokuvat 
Katso C Moren sarjat 
Katso C Moren tv-ohjelmat 
Katso C Moren  lastenohjelmat 
Katso C Moren tulossa olevia ohjelmia 

Voit katsoa C Moren sarjoja ja elokuvia missä ja milloin haluat, niin paljon kuin haluat seuraavilla tavoilla:

Smart TV (Samsung, Android TV, LG)
Tietokoneet (Windows, Mac)
Älypuhelimet (iOS, Android)
Tabletit (iOS, Android)
Chromecast (Peilaa televisioon)
Airplay (Peilaa televisioon)
Apple TV (4. sukupolvi)

 

Lunastat C More kesätarjouksen kätevästi OP-mobiilissa

Yhteistyökumppanien edut kulkevat kätevästi mukanasi ja ovat helposti lunastettavissa OP-mobiilissa.

1. Mikäli sinulla ei vielä ole OP-mobiilia, lataa se sovelluskaupasta. Saat sovelluksen käyttöösi OP:n verkkopalvelutunnuksilla.

2. Valitse OP-mobiilissa alhaalta Muut, valitse Omistaja-asiakas, ja valitse sen jälkeen Kumppaneidemme tarjoamat edut.

3. Edut-osiosta löydät koodin, jolla voit lunastaa edun C Moren sivulta.

 

Lunasta tarjous OP-mobiilissa ja saat C Moren maksutta käyttöösi 4 viikoksi

C More suoratoistopalvelu -tarjoukseen ovat oikeutettuja kaikki osuuspankin omistaja-asiakkaat, joilla on käytössä OP-mobiili. Maksuttoman kauden jälkeen tilaus jatkuu C Moren toistaiseksi voimassa olevana tilauksena hintaan 9,05 €/kk, ellei sitä peruuteta ennen maksullisen ajankohdan alkamista. Maksuttoman kauden voi lunastaa vain yhden kerran. Suoratoistopalvelutarjous ei koske C More Total+ -tuotetta. OP Ryhmä ei vastaa mahdollisista yhteistyökumppanin tuotteisiinsa tekemistä hintamuutoksista.

Omistaja-asiakkaaksi osuuspankkiin

Voit liittyä osuuspankin omistaja-asiakkaaksi maksamalla jäsenosuusmaksun, joka useimmissa pankeissa on suuruudeltaan 100 euroa. Muita liittymismaksuja ei ole. Jos joskus päätät luopua omistaja-asiakkuudestasi, saat jäsenosuusmaksun takaisin.

 

Tarjouksen voi käyttää osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OP:n verkkopalvelutunnukset ja OP-mobiili käytössään. Mikäli olet omistaja-asiakas, mutta sinulla ei ole OP:n verkkopalvelutunnuksia, ota yhteyttä omaan osuuspankkiisi. OP Ryhmä pidättää oikeuden tarjouksen ja/tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin. 

Tarjouksen lunastaminen

Tarjous lunastetaan OP-mobiilista saatavalla koodilla C Moren palvelussa tunnistautumalla. C Moren palveluun pääset kätevästi suoraan OP-mobiilista.

1. Mikäli sinulla ei vielä ole OP-mobiilia, lataa se ensin iOS- tai Android-sovelluskaupasta. Ota OP-mobiili käyttöön tai kirjaudu sovellukseen verkkopalvelutunnuksilla.

2. Mene OP-mobiilissa osioon Muut, valitse Omistaja-asiakas, ja valitse sen jälkeen Kumppaneidemme tarjoamat edut. OP-mobiilin Edut-sivulta löydät koodin, jolla voit lunastaa edun.

Lue lisää 

Omistaja-asiakas tarjouskoodi on tarkoitettu vain uusille C More -asiakkaille, eikä sitä voi hyödyntää nykyisenä tai palaavana asiakkaana.

Tarjous koskee ainoastaan C Moren suoratoistopalvelua (cmore.fi), eikä sitä voi soveltaa operaattorien kautta ostettuihin C More -paketteihin.