F-Secure – omistaja-asiakasetu

Omistaja-asiakasetu F-Secure TOTAL -palvelusta

Osuuspankin omistaja-asiakkaana suojaat tietokoneesi ja mobiililaitteesi etuhintaan F-Secure TOTAL -tietoturvapaketilla. Saat ensiluokkaisen palvelun käyttöösi 6 kuukaudeksi ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia (arvo 39,95 €), jonka jälkeen voit tehdä vuositilauksen alennettuun hintaan 49,90 € (norm. 79,99 €). Siirry F-Securen sivulle ja lunasta etu!

F-Secure TOTAL on ensiluokkainen tietoturvapaketti sinulle ja laitteillesi. Näin hyödyt:

  • Suojaat mobiililaitteet ja pöytäkoneet uusimmiltakin viruksilta ja haittaohjelmilta reaaliaikaisesti virustorjuntaohjelmalla. 
  • Toimit verkossa anonyymisti, kun suojaat puhelimesi ja tietokoneesi verkkoyhteydet VPN-sovelluksen avulla. VPN-sovellus piilottaa laitteesi muilta käyttäjiltä verkossa ja saat näin suojaa yksityisyydellesi ja identiteetillesi.
  • Pankkitoimintojen suojaus turvaa verkkomaksut ja verkkopankkisivustot entistäkin paremmin. Se katkaisee vaaralliset yhteydet käyttäessäsi rahaa verkossa ja estää tietojesi sieppausyritykset. Lue lisää, miten pidät rahasi turvassa verkossa. 
  • Voit asettaa lapsellesi aikarajoja laitteiden käytölle, estää ei-toivottuja sivustoja tai paikantaa kadonneita, varastettuja tai hävinneitä laitteita. Lue, miten luot turvallisemman internetin lapsillesi. 
  • Hallitset salasanojasi helppokäyttöisellä salasanojen-hallintasovelluksella, johon voit tallentaa salasanasi turvallisesti ja päästä niihin käsiksi kaikilta laitteiltasi. Näin pienennät samalla tietoturvariskejäsi verkossa. 
  • Saat nyt myös käyttöösi F-Secure ID Protection-palvelun, jonka avulla tiedät ensimmäisenä, jos henkilötietojasi löytyy tietovuodosta. Samalla suojaat henkilötietosi netissä ja estät käyttäjätiliesi kaappauksen. Lue lisää F-Secure ID Protection-palvelusta.

Identity Theft Checker

Identity Theft Checker etsii antamaasi sähköpostiosoitetta tapahtuneista tietovuodoista ja lähettää sähköpostiosoitteeseen kertaluonteisen tietovuotoraportin. Palvelun avulla selvität helposti ja turvallisesti, ovatko tietosi paljastuneet ja mitä voit asialle tehdä. Kokeile Identity Theft Checker-palvelua!

Lue lisää tietoturvasta ja yleisistä tietoturvauhista. 

Kokeile F-Secure TOTAL -tietoturvapalvelua ilmaiseksi

Saat kattavan F-Secure TOTAL -palvelun 6 kuukaudeksi ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia (edun arvo 39,95 €), jonka jälkeen voit tilata palvelun alennettuun vuosihintaan 49,90 € (norm. 79,99 €). Tarjous on voimassa toistaiseksi. Edun voi lunastaa vain kerran. Etuun on oikeutettu osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OP:n verkkopalvelutunnukset.

Etu koskee F Secure TOTAL -tietoturvapalvelua, joka kattaa kolmen laitteen suojauksen. Voit suojata esimerkiksi yhden PC:n ja kaksi älypuhelinta. Löydät tarkan kuvauksen F-Secure TOTALiin kuuluvista tietoturvapalveluista F-Securen verkkosivulta.

Pariskunta istuu sohvalla.

Omistaja-asiakkaaksi osuuspankkiin

Osuuspankin asiakkaana voit liittyä omistaja-asiakkaaksi, jolloin omistat osan pankistasi. Omistaja-asiakkaana sinulle kertyy OP-bonuksia ja saat alennuksia pankki- ja vakuutusasioinnistasi sekä etuja yhteistyökumppaneiltamme. Omistaja-asiakkaaksi liittyessäsi maksat kertasijoituksena jäsenosuusmaksun, muita maksuja ei ole. Useimmissa pankeissa jäsenosuusmaksu on suuruudeltaan 100 euroa.

  • Etu lunastetaan F-Securen palvelussa. Siirry kohdasta ”Lunasta etu” F-Securen verkkosivulle, kirjaudu F-Securen palveluun Tupas-tunnistautumisen kautta verkkopalvelutunnuksillasi ja lunasta etu. 
  • Etuun on oikeutettu osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OP:n verkkopalvelutunnukset.
  • Tarjous on voimassa toistaiseksi. Edun voi lunastaa vain kerran. Puolen vuoden ilmaisjakso ei sido asiakasta mihinkään eikä johda automaattisesti maksulliseen tilaukseen.
  • My F-Secure -tilin jo omaava asiakas voi aktivoida edun avaamalla uuden asiakastilin F-Securen palvelussa eri sähköpostiosoitteella.

OP ei vastaa mahdollisista yhteistyökumppanin tuotteisiinsa tekemistä muutoksista, esimerkiksi hintamuutoksista. OP pidättää oikeuden edun ja/tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin.