Yhteiso

Vaikuta omistaja-asiakasyhteisössä

Digitaalisessa yhteisössä Osuuspankin omistaja-asiakkaat pääsevät vaikuttamaan pankkinsa toimintaan erilaisten tehtävien ja kyselyiden kautta.

Onko sinulla ajatuksia ja ideoita, miten osuuspankkisi toimintaa voisi kehittää? Haluatko olla mukana viemässä osuuspankkeja kohti modernia osuustoiminnallisuutta, jossa osuuskunnan jäsenet voivat päästä vaikuttamaan omistamansa pankin toimintaan digitaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta? Uudenlainen yhteisö antaa omistaja-asiakkaille mahdollisuuden vaikuttaa oman osuuspankkinsa toimintaan mahdollisimman vaivattomasti. Yhteisössä pankki pyytää omistaja-asiakkailtaan ideoita ja mielipiteitä pankin toimintaa koskeviin asioihin ja haastaa heitä keskusteluun.

Milloin ja miten osallistun?

Omistaja-asiakasyhteisössä vastaat erilaisiin kyselyihin, ideoit ja osallistut keskusteluihin. Näihin tehtäviin kutsutaan vastaamaan yhteisöön rekisteröityneitä omistaja-asiakkaita muutamia kertoja vuodessa. Kutsut lähetetään rekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Yhteisöön pääsee rekisteröitymällä itse sen jäseneksi, ja siitä voi halutessaan myös erota.

 

Edustajiston jäsen?

Pankkien edustajistojen jäsenet ovat tervetulleita omistaja-asiakasyhteisöön! Jos olet oman pankkisi edustajistossa, rekisteröidy omistaja-asiakasyhteisöön.

Omistaja-asiakkaanamme mielipiteesi on meille arvokas. Tervetuloa mukaan yhteisöön!

Palvelun tarjoaa Osuuspankki yhteistyössä Digitalist Groupin kanssa.