OP Joukko-osto

OP Joukko-osto on omistaja-asiakkaiden oma markkinapaikka

Ajatus omistaja-asiakkuudesta muuttuu ja me OP:ssa olemme mukana muuttamassa sitä. Haluamme tarjota sinulle palveluja, joissa voit kokea aidosti hyötyväsi osuuspankin omistaja-asiakkuudesta ja siihen liittyvästä yhteisöllisyydestä. OP Joukko-ostopalvelun kautta omistaja-asiakkaat voivat käyttää hyödykseen omistamaansa osuuskuntaa, ja sitä joukkovoimaa joka suuressa määrässä omistaja-asiakkaita on.

OP Joukko-osto on uusi palvelumme, jonka kautta voit ostaa tunnettujen brändien tuotteita ja palveluja edulliseen omistaja-asiakashintaan. Tuotteilla ja palveluilla on kilpailukykyinen lähtöhinta, ja tuotteista on mahdollista saada hyvitystä lopullisen ostajien lukumäärän mukaan. Mitä enemmän kiinnostusta tuote kampanjan aikana herättää, sitä suuremman hyvityksen ostaja saa. 

OP Joukko-osto on rakennettu yhteistyössä omistaja-asiakkaiden kanssa. Palvelussa OP:n kumppaniyritykset myyvät tuotteita joita omistaja-asiakkaat ovat toivoneet sinne saataville. Sinä voit ehdottaa minkä brändin tuotteita ja palveluita joukko-ostopalveluun haluaisit myytäväksi.

Ostaessasi tuotteen OP Joukko-ostopalvelussa toimivalta yritykseltä maksat siitä omistaja-asiakashinnan. Mikäli ostajia on kampanjan edetessä niin paljon että lisähyvitys toteutuu, saat hyvityssumman tilillesi kampanja-ajan päätyttyä. 

OP Joukko-ostopalvelussa julkaistaan uusia kampanjoita useampia kertoja vuodessa. Myynnissä olevien tuotteiden kampanja-aika on yleensä 2-3 viikkoa tai niin kauan kuin tavaraa riittää. 

OP Joukko-osto -palvelu on tarkoitettu osuuspankin omistaja-asiakkaille ja ostokset voit maksaa vain OP:n maksukorteilla ja Pivo mobiilimaksamisella.

OP Joukko-ostopalvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy.