Tarkasta omistaja-asiakkuutesi

Mistä voin tarkastaa omistaja-asiakkuuteni?

Osuuspankin asiakkaat, jotka ovat maksaneet jäsenosuusmaksun omaan pankkiinsa, ovat omistaja-asiakkaita. Omistaja-asiakkaat pääsevät nauttimaan OP-bonuksista, eduista ja alennuksista. Jos et tiedä, oletko osuuspankin omistaja-asiakas, voit tarkastaa omistaja-asiakkuutesi helposti maksu- tai luottokortistasi, OP-mobiilista tai op.fi-palvelusta.

OP-mobiilista voit tarkastaa kätevästi, oletko omistaja-asiakas. Mene OP-mobiilissa osioon Muut ja valitse sen jälkeen Oma profiili. Henkilötietojesi alapuolelta näet, oletko omistaja-asiakas ja missä osuuspankissa olet omistaja-asiakkaana.

Lisäksi voit tarkastaa omistaja-asiakkuutesi op.fi-palvelusta. Kirjaudu op.fi-palveluun joko Mobiiliavainta tai Avainlukulistaa käyttäen. Sivun oikeasta laidasta nimesi kohdalta saat auki alasvetovalikon, valitse tämän jälkeen Oma profiili. Omasta profiilista näet, oletko omistaja-asiakas ja missä osuuspankissa olet omistaja-asiakkaana.

Helpoiten tarkastat omistaja-asiakkuutesi OP:n maksu- tai luottokortistasi. Jos olet omistaja-asiakas, maksu- tai luottokortissasi on maininta omistaja-asiakkuudesta heti nimesi alapuolella.

Etkö ole vielä omistaja-asiakas?

Omistaja-asiakkaana saat tuntuvia etuja ja alennuksia asioinnistasi osuuspankissa. Lisäksi asiointisi kerryttää OP-bonuksia, joilla kuitataan esimerkiksi pankin palvelu- ja vakuutusmaksuja.