Uponorin Phyn Plus -vedenvalvontayksikkö etuhintaan.

Uponorin Phyn Plus -vedenvalvontayksikkö etuhintaan omistaja-asiakkaille

Osuuspankin omistaja-asiakkaana suojaat kotisi putkivuodoilta etuhintaan Uponorin Phyn Plus -vedenvalvontayksiköllä. Saat vedenvalvontayksikön käyttöösi etuhintaan 18,20 €/kk (norm. 22,90 €/kk). Jos jatkat palvelua 30 kk jälkeen, maksat vain Phyn-sovelluksen käyttömaksun 6,90 €/kk. Etusi osuuspankin omistaja-asiakkaana on yhteensä 141 €. Valvontayksikön asennus ei sisälly kuukausihintaan. Huomioithan, että yksikön asennuksen voi tehdä vain LVI-alan ammattilainen.Phyn Plus -vedenvalvontayksikkö voi katkaista kotisi vedentulon automaattisesti ja estää näin ison vesivahingon syntymisen. Phyn Plus vedenvalvontayksikkö oppii myös kotisi vedenkäytöstä ja säästät näin rahaa!

Pohjola Vakuutuksen korvaamia vesivahinkoja sattuu vuosittain noin 6 000, mikä tarkoittaa noin 16 vahinkoa päivässä. Vuotovahingot ovatkin euroissa kotivakuutuksen suurin korvauksia aiheuttava tekijä. Vuonna 2018 Pohjola Vakuutus korvasi vesivahinkojen aiheuttamia vaurioita yhteensä noin 33 miljoonan euron arvosta ja yksittäisen vesivahingon korvausmeno oli keskimäärin noin 5 500 euroa.

Uponorin tarjoama Phyn Plus on verkkoon liitetty älykäs vedenvalvontayksikkö, joka kattaa koko kodin käyttövesijärjestelmän ja voi tarvittaessa katkaista vedentulon automaattisesti. Phyn Plus suojaa kotiasi putkivuodoilta ja antaa sinulle tarkkoja tietoja kotisi vedenkäytöstä. 

Hyödyt Phyn Plus -vedenvalvontayksiköstä monin tavoin

Antaa tietoa vedenkäytöstä

  • Voit seurata kotisi vedenkäyttöä vesipistekohtaisesti tunti-, päivä- ja kuukausitasolla. Voit myös verrata sitä keskimääräiseen kotien vedenkulutukseen ja oppia säästämään vettä

Ennaltaehkäisee vesivahinkoja

  • Mahdollisista vuodoista lähetetään sinulle reaaliaikainen ilmoitus mobiililaitteeseesi, ja voit katkaista vedentulon etäyhteydellä käyttämällä Phyn-sovellusta. Ison vuodon sattuessa Phyn katkaisee automaattisesti veden tulon, jolloin isoa vesivahinkoa ei pääse tapahtumaan. 

Tarkastaa putkiston säännöllisesti

  • Päivittäinen putkiston tarkistus ilmoittaa sinulle tekstiviestillä tai sovelluksen kautta, jos paine on epäsäännöllinen ja putkistossa esiintyy mahdollisesti pieniä vuotoja.

Miten vesivahinkoja korvataan?

Pohjola Vakuutuksen Omakoti-vakuutuksen putkistovuototurva korvaa vesivahinkoja, jos rikkoutuneesta putkistosta tai putkistoon liitetystä kodinkoneesta valunut vesi vahingoittaa omaisuuttasi. Korvauksesta vähennetään kuitenkin aina omavastuu. Omavastuuta ei kuitenkaan vähennetä, jos vuotohälytyslaite, kuten Uponorin Phyn Plus -laite, on rajoittanut tai pienentänyt vuotovahinkoa. 

Vesivahingossa, jossa vahingon syynä on putkivuoto, korvauksen suuruuteen vaikuttaa vuotaneen putken ikä. Tämän vuoksi korvauksen suuruus ei useinkaan vastaa koko remontin korjauskuluja. Vuotovahingon korjauskuluista kotivakuutus kattaa rakenteiden purku-, kuivaus- ja jälleenrakennuksen. Koska erityisesti vanhojen putkien vuotojen korjauskustannuksista voidaan tehdä suuriakin ikä- ja vuotovähennyksiä, on tärkeää estää vuodon sattuminen kokonaan. Phyn Plus -vedenvalvontayksiköllä suojaat kotiasi vesivahingoilta. 

Näin lunastat Uponorin edun kätevästi OP-mobiilissa

Yhteistyökumppaneiden edut kulkevat kätevästi mukanasi ja ovat helposti lunastettavissa OP-mobiilissa.

  1. Mikäli sinulla ei vielä ole OP-mobiilia puhelimessasi tai tabletissasi, lataa se ensin iOS- tai Android-sovelluskaupasta. Saat sovelluksen käyttöösi OP:n verkkopalvelutunnuksilla. Mikäli olet jo ladannut OP-mobiilin puhelimeesi tai tablettiisi, kirjaudu ensin OP-mobiiliin.
  2. Ota sovellus käyttöön tai kirjaudu sovellukseen OP:n verkkopalvelutunnuksilla.
  3. Mene OP-mobiilissa osioon Muut, valitse Omistajaedut, ja valitse sen jälkeen Edut ja tapahtumat. OP-mobiilin Omistajaedut-osiosta näet etukoodin, jolla voit lunastaa edun Uponorin sivulta.

Lunasta Uponorin etu 31.12.2020 mennessä

Saat Uponorin Phyn Plus -vedenvalvontayksikön etuhintaan 18,20 €/kk (norm. 22,90 €/kk). Valvontayksikön asennus ei sisälly kuukausihintaan. Huomioithan, että yksikön asennuksen voi tehdä vain LVI-alan ammattilainen.. Tarjous on voimassa 31.12.2020 asti. Edun voi lunastaa vain kerran. Etuun on oikeutettu osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OP:n verkkopalvelutunnukset. 

OP pidättää oikeuden edun ja/tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin.

 

  • Omistaja-asiakkaaksi osuuspankkiin

    Osuuspankin asiakkaana voit liittyä omistaja-asiakkaaksi, jolloin omistat osan pankistasi. Omistaja-asiakkaana sinulle kertyy OP-bonuksia ja saat alennuksia pankki- ja vakuutusasioinnistasi sekä etuja yhteistyökumppaneiltamme. Omistaja-asiakkaaksi liittyessäsi maksat kertasijoituksena jäsenosuusmaksun, muita maksuja ei ole. Useimmissa pankeissa jäsenosuusmaksu on suuruudeltaan 100 euroa.