OP Tililuotto

OP Tililuotto

Joustavaa rahoitusta isompiin hankintoihin kaikkien pankkien asiakkaille

Kätevästi yhdellä laskulla

Kaikki kuukauden aikana OP Tililuotolla tekemäsi verkko-ostokset laskutetaan samalla laskulla.

Saat ostoksillesi 30 päivää korotonta maksuaikaa

Pitkän maksuajan ansiosta voit päättää ennen maksamista, pidätkö tilaamasi tuotteen.

Maksa helposti ja mutkattomasti erissä

Voit lyhentää luottoa omaan tahtiisi enimmillään 92 erässä.

Helpompaa maksamista OP Tililuotolla

OP Tililuotto on maksutapa arjen isompiin hankintoihin verkossa. Luotto haetaan ennakkoon ennen ostoksia ja se on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille.

Joustava tapa maksaa verkko-ostokset

OP Tililuotolla voit tehdä enintään 7 500 euron suuruisia ostoksia. Kaikki kuukauden aikana tekemäsi ostokset näkyvät samalla laskulla.

Voit maksaa kuukauden ostokset pois seuraavan laskun yhteydessä, tai lyhentää niitä kuukausierissä. Halutessasi voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa luoton pois milloin vain ilman ylimääräisiä kuluja. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa.

Saat kerran kuussa laskun, joka sisältää kuluneen kuukauden tapahtumat. Voit muuttaa laskun kätevästi e-laskuksi omassa verkkopankissasi.

Miten otan OP Tililuoton käyttööni?

Hae OP Tililuottoa etukäteen ja voit maksaa tililuotolla kaikissa verkkokaupoissa, joissa se on maksutapavalikoimassa.

1. Hae OP Tililuottoa ennakkoon haluamallasi luottorajalla. Saat luottopäätöksen nopeasti. 2. Valitse OP Tililuotto maksutavaksi verkkokaupan kassalla. 3. Päätät myöhemmin, maksatko ostokset kerralla vai erissä. 1. Hae OP Tililuottoa ennakkoon haluamallasi luottorajalla. Saat luottopäätöksen nopeasti. 2. Valitse OP Tililuotto maksutavaksi verkkokaupan kassalla. 3. Päätät myöhemmin, maksatko ostokset kerralla vai erissä.

Voit hakea OP Tililuottoa, jos olet vähintään 23-vuotias ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.

OP Tililuotto on vastuullinen maksutapa

Luottopäätökset perustuvat maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Kokonaisarvion tekemiseksi kysymme sinulta hakemuksella mm. työsuhdetiedot sekä tulo- ja velanhoitomenot. Lisäksi tarkastamme luottotietosi luottotietorekisteristä.

Mitä OP Tililuoton käyttäminen maksaa?

OP Tililuotto tarjoaa 30 päivän korottoman maksuajan jokaiselle ostokselle sekä mahdollisuuden maksaa erissä. Luoton kuukausierään sisältyy laskutuspalkkio 5,00 euroa, ja erissä maksaessa nimelliskorko OP-prime + 9,50 %.* 

Minimikuukausierä on 50 euroa. Et kuitenkaan maksa mitään kuluja, jos tililuotolla ei ole velkasaldoa. Voit myös tehdä koska tahansa ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa koko luoton pois ilman lisäkuluja.

* Tililuotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2 000 euron luotolle on 19,28 %, kun luoton korko on OP-prime + 9,50 % (13,00 % 11/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 € /kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 3 055,16 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 50,00 euron maksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 62 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Olen tehnyt ostoksia OP Tililuotolla - mistä näen luottoni tiedot?

Jos olet tehnyt ostoksia OP Tililuotolla, näet luottoasi koskevat tiedot OP:n rahoituksen verkkopalvelussa. Verkkopalvelussa näet mm. luottorajan, käytettävissäsi olevan luoton määrän ja laskujesi tilanteen. Pääset kirjautumaan palveluun kaikkien suomalaisten pankkien henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. 

Palautusten käsittely

Kun palautat ostoksesi kauppiaan antamien ohjeiden mukaisesti, kirjautuu kauppiaan tekemä hyvitys automaattisesti OP Tililuotollesi. Mikäli olet tehnyt palautuksia, voit tarkistaa ajantasaisen käytettävissäsi olevan luoton määrän OP:n rahoituksen verkkopalvelussa.

Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostitse osoitteesta optililuotto@op.fi