KURSSIT JA MARKKINAT / UUTISET

Euroopan unioni ja Business Finland ovat myöntäneet tuotekehitysrahoitusta SSH.COM:ille PrivX®:n jatkokehitykseen

08.04.2020 klo 14:30 Euroopan unioni ja Business Finland ovat myöntäneet tuotekehitysrahoitusta SSH.COM:ille PrivX®:n jatkokehitykseen


Helsinki – 8.4.2020 – Euroopan Unioni ja Business Finland ovat myöntäneet SSH.COM:ille noin €750,000 euroa tuotekehitysavustusta PrivX-tuotteen jatkokehitystä varten. Rahoitus on osa vuonna 2014 käynnistettyä EU:n ECSEL Joint Undertaking -ohjelmaa.

SSH.COM arvioi rahoituskauden alkavan kuluvan vuoden kolmannen vuosineljänneksen aikana, kun normaalit prosessiin liittyvät valmistelut on saatu päätökseen ja rahoitukseen liittyvät sopimukset on allekirjoitettu. Rahoitus tehostaa PrivX:n jatkokehitystä ja tukee erityisesti m2m-toimintojen, automaation ja IioT-toimintojen (teollinen esineiden internet) kehittämistä.

Saatu rahoitus kirjataan aktivoitujen tuotekehitysmenojen vähennykseksi, josta se tuloutuu pienempien poistojen muodossa. Osa rahoituksesta kirjataan muihin liiketoiminnan tuottoihin syntyneiden kulujen suhteessa vuosina 2020-2022.

Rahoitus on osa laajaa eurooppalaista konsortiohanketta, jossa on jäseniä useista EU:n jäsenmaista. Rahoituksen lisäksi SSH.COM pääsee työskentelemään useiden johtavien eurooppalaisten teollisten toimijoiden kanssa kehittääkseen PrivX:ää entistäkin paremmin teollisuuden tarpeita vastaavaksi.

"Tämä rahoitus on jälleen uusi virstanpylväs PrivX:n kehityksessä. Saamme rahoitusta tuotekehitykseen, pääsemme uusille toimialoille ja toimimme yhteistyössä suurten teollisten toimijoiden kanssa, jotka ovat meille myös potentiaalisia asiakkaita”, sanoo SSH.COM:in toimitusjohtaja Teemu Tunkelo.

PrivX on ketterä, helppokäyttöinen ja nopeasti asennettava pääsynhallintaratkaisu laajennettujen käyttöoikeuksien hallintaan konesali-, pilvi- ja hybridiympäristöissä. PrivX:n avulla asiakkaat voivat joustavasti tarjota ja hallita pääsyä palvelimiin, verkkolaitteisiin ja kriittiseen infrastruktuuriin käyttäjien roolien ja käyttötarpeiden perusteella. PrivX tarjoaa ainutlaatuisia toimintoja, jotka perinteisiin tai itse kehitettyihin työkaluihin verrattuna parantavat tietoturvaa ja myös lisäävät liiketoiminnan tehokkuutta ja pienentävät pääsynhallinnan toteutus- ja käyttökustannuksia.

Asiakkaat ympäri maailman käyttävät PrivX:ää lukuisiin eri tarkoituksiin kuten pilvi- ja DevOps-käytäntöjen turvaamiseen, ulkoisten yhteistyökumppanien pääsynhallintaan ja pääsynhallinnan automatisointiin.

Lisätietoa PrivX-ratkaisusta saat sivuiltamme: https://www.ssh.com/products/privx

Lisätietoja SSH.COM:ista
SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja pal­veluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menes­ty­mään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovelluksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kat­tavan myynti­partneri­verkoston avulla. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.


Lisätietoja:
Jussi Mononen
SSH.COM
+358 45 615 4855
jussi.mononen@ssh.com

###

GlobeNewswire