KURSSIT JA MARKKINAT / UUTISET

Aspo Oyj:n varsinainen yhtiökokous 2020 peruutetaan ja siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

18.03.2020 klo 09:30 Aspo Oyj:n varsinainen yhtiökokous 2020 peruutetaan ja siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

ASPO Oyj                            
Pörssitiedote                      
18.3.2020 klo 9.30

Aspo Oyj:n varsinainen yhtiökokous 2020 peruutetaan ja siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

Aspo Oyj suhtautuu koronaviruksen leviämiseen vakavasti ja on tilanteen kehittymisen sekä Suomen hallituksen linjausten seurauksena päättänyt perua 7. huhtikuuta 2020 kokoon kutsutun varsinaisen yhtiökokouksen.

Suomen hallitus ilmoitti 16.3.2020, että julkiset kokoontumiset rajoitetaan korkeintaan kymmeneen henkilöön. Tämän linjauksen henkeä noudattaen Aspon hallitus on päättänyt perua varsinaisen yhtiökokouksen, joka oli tarkoitus pitää 7. huhtikuuta 2020.

Aspo kutsuu koolle varsinaisen yhtiökokouksen myöhemmin.


ASPO OYJ

Hallitus


Lisätiedot:
Aki Ojanen, toimitusjohtaja
puh. 0400 106 592, aki.ojanen@aspo.com  

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.
 
Jakelu:         
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi


GlobeNewswire