KURSSIT JA MARKKINAT / UUTISET

Sievi Capitalin sijoituskohteen Indoor Groupin toimintaympäristö heikentynyt

19.03.2020 klo 12:25 Sievi Capitalin sijoituskohteen Indoor Groupin toimintaympäristö heikentynyt

Sievi Capital Oyj
Sisäpiiritieto 19.3.2020 klo 12.25

Sievi Capitalin sijoituskohteen Indoor Groupin toimintaympäristö heikentynyt

Sievi Capitalin sijoituskohteen Indoor Group Holdingin (”Indoor Group”) toimintaympäristö on heikentynyt nopeasti koronaviruksen (COVID-19) levinneisyyden ja taloudellisen epävarmuuden kasvun takia. Toimintaympäristön muutoksella arvioidaan olevan merkittävä negatiivinen vaikutus Indoor Groupin myyntiin lyhyellä aikavälillä. Indoor Group on aloittanut toimenpiteet, joilla kustannuksia pyritään sopeuttamaan muuttuneessa markkinatilanteessa.

SIEVI CAPITAL OYJ

Päivi Marttila
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA: toimitusjohtaja Päivi Marttila, puh. 0400 285 358

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

Sievi Capital on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista.

Indoor Group on johtava kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Suomessa ja Virossa. Konserniin kuuluvat Suomessa ja Virossa toimivat vähittäiskauppaketjut Asko ja Sotka sekä sohvatehdas Insofa Oy. Lisäksi ketjuilla on omat verkkokaupat Suomessa, Virossa ja Latviassa.

GlobeNewswire