KURSSIT JA MARKKINAT / UUTISET / PÖRSSITIEDOTTEET

INVESTORS HOUSE KIINTEISTÖVARALLISUUDENHOITO: ASUNTOJEN KOKONAISPALVELUSOPIMUKSET KASVOIVAT TAMMIKUUSSA

27.02.2020 klo 08:00 INVESTORS HOUSE KIINTEISTÖVARALLISUUDENHOITO: ASUNTOJEN KOKONAISPALVELUSOPIMUKSET KASVOIVAT TAMMIKUUSSA

Investors House Oyj                                                                          

Lehdistötiedote 27.2.2020 klo 8.00


INVESTORS HOUSE KIINTEISTÖVARALLISUUDENHOITO: ASUNTOJEN KOKONAISPALVELUSOPIMUKSET KASVOIVAT TAMMIKUUSSA


Kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjussa toimivan Investors House-konsernin Kiinteistövarallisuudenhoito -yksikkö vuokrasi tammikuussa yhteensä 363 asuntoa mikä oli kuusi asuntoa eli kaksi prosenttia vähemmän kuin edellisvuoden tammikuussa. Kokonaispalvelusopimusten määrä puolestaan kasvoi 2.540 asuntoon mikä on 50 % enemmän kuin vuotta aiemmin 1/2019. Asuntovuokrausta ja Kokonaispalvelua Investors Housen Kiinteistövarallisuudenhoidon yksikössä tekee franchise-yrittäjyyteen perustuva OVV -ketju 12 paikkakunnalla. Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito julkistaa kuukausittain vuokraus- ja kokonaispalvelumäärät.

Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita. Palvelut muodostuvat kiinteistöjohtamisesta, transaktiopalveluista sekä isännöinnistä, taloushallinnosta sekä vuokravälityksestä.  ’’Palvelemme noin sataa yritysasiakasta ja noin 10.000 yksityisasiakasta. Toimimme valtakunnallisesti yhteensä noin 50 hengen voimin. Tarjoamme keskusyksiköstämme kokonaispalvelun yrityksille ja yhteisöille’’, sanoo Kiinteistövarallisuudenhoidosta vastaava johtaja Marita Polvi-Lohikoski.


Helsinki 27.2.2020

Investors House Oyj


Lisätiedot:


Toimitusjohtaja Marita Polvi-Lohikoski, Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy, puh 044 231 8648

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi                    

Investors House on kiinteistöalan aktiivinen sijoitusyhtiö, joka toimii kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjussa aina tontin hankinnasta ja hankekehityksestä omistamisen ja vuokrauksen kautta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja kiinteistörahastojen hallinnointiin. Liiketoimintamalli tarjoaa useita arvonluonnin mahdollisuuksia ja vakaata tuottoa. Omistaja-arvon kasvattaminen on yhtiön keskeinen tavoite.

GlobeNewswire