KURSSIT JA MARKKINAT / UUTISET

Veronica Lindholm Indoor Groupin toimitusjohtajaksi

07.02.2020 klo 09:00 Veronica Lindholm Indoor Groupin toimitusjohtajaksi

Sievi Capital Oyj
Lehdistötiedote 7.2.2020 klo 9.00

Veronica Lindholm Indoor Groupin toimitusjohtajaksi

Indoor Groupin hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Veronica Lindholmin. Hän aloittaa tehtävässään 11.3.2020.

Veronica Lindholmilla on vahva ja monipuolinen kokemus markkinoinnin ja johdon tehtävistä kansainvälisissä kuluttajatuotteiden ja palvelualan yrityksissä. Hän on viimeksi toiminut Finnkino Groupin toimitusjohtajana ja sitä ennen johtotehtävissä muun muassa Mondelez Oy:ssä ja Walt Disney -konsernin pohjoismaisissa yhtiöissä.

”Indoor Group saa erinomaisen toimitusjohtajan, jolla on vahva liiketoiminnan kehittämisen osaaminen. Olen iloinen voidessamme nimittää Veronican johtamaan organisaatiota ja yhtiön strategian toteuttamista”, sanoo Indoor Groupin hallituksen puheenjohtaja Päivi Marttila.

”Olen erittäin motivoitunut ja suhtaudun nöyrästi uuteen tehtävään. Yritys on toiminut Suomessa yli 100 vuotta ja odotan, että pääsen yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa kehittämään yhtiötä yhä asiakaslähtöisemmäksi ja ketterämmäksi”, toteaa uusi toimitusjohtaja Veronica Lindholm.

SIEVI CAPITAL OYJ

LISÄTIETOJA:
Päivi Marttila, puh. 0400 285 358
hallituksen puheenjohtaja, Indoor Group Oy
toimitusjohtaja, Sievi Capital Oyj

JAKELU: 
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

Indoor Group on johtava kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Suomessa ja Virossa. Konserniin kuuluvat Suomessa ja Virossa toimivat vähittäiskauppaketjut Asko ja Sotka sekä sohvatehdas
Insofa Oy.

Sievi Capital on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista.

GlobeNewswire