KURSSIT JA MARKKINAT / UUTISET

Suvanto Trucksin toimitusjohtaja vaihtuu

23.01.2020 klo 14:15 Suvanto Trucksin toimitusjohtaja vaihtuu

Sievi Capital Oyj
Lehdistötiedote 23.1.2020 klo 14.15

Suvanto Trucksin toimitusjohtaja vaihtuu

Suvanto Trucksin toimitusjohtaja Timo Lahtinen jättää yhtiön. Suvanto Trucksin hallitus on nimittänyt väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi yhtiön hallituksen puheenjohtaja Timo Yli-Salomäen. Hallitus on käynnistänyt hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi.

Suvanto Trucksin hallitus kiittää Timo Lahtista hänen panoksestaan yhtiön hyväksi. Hänen toimitusjohtajakaudellaan Suvanto Trucks muun muassa laajensi toimintaansa Ruotsiin sekä solmi merkittäviä uusien kuorma-autojen edustussopimuksia.

SIEVI CAPITAL OYJ

LISÄTIETOJA:
Suvanto Trucks Oy, väliaikainen toimitusjohtaja Timo Yli-Salomäki, puh. 040 595 8215
Sievi Capital Oyj, toimitusjohtaja Päivi Marttila, puh. 0400 285 358

JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

Suvanto Trucks on yksi Pohjoismaiden suurimmista itsenäisistä raskaan ajokaluston myyjistä. Yhtiön liiketoiminta koostuu käytettyjen ja uusien hyötyajoneuvojen, niihin liittyvien lisälaitteiden, varaosien ja huolto- ja korjauspalveluiden myynnistä sekä autorahoituspalveluista. Suvanto Trucksilla on toimipisteitä Suomessa ja Ruotsissa.

Sievi Capital on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista.

GlobeNewswire