KURSSIT JA MARKKINAT / UUTISET

Digitalist Groupin Kemin, Oulun ja Tampereen toimipisteiden työntekijöitä koskevat yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet

18.12.2019 klo 09:00 Digitalist Groupin Kemin, Oulun ja Tampereen toimipisteiden työntekijöitä koskevat yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet

Digitalist Group Oyj                    Pörssitiedote                     18.12.2019 klo 09:00

Digitalist Group Oyj:n (”Digitalist Group”) tytäryhtiö Digitalist Finland Oy:n Kemin, Oulun ja Tampereen toimipisteiden työntekijöitä koskevat yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Yhteistoimintaneuvottelut alkoivat 28.10.2019.

Yhteistoimintaneuvotteluiden lopputuloksena Digitalist Groupin Kemin, Oulun ja Tampereen toimipisteet lakkautetaan. Yhteistoimintaneuvotteluiden päättymisen myötä yhtiön henkilöstö vähenee 17 työntekijällä lopullisen irtisanomistarpeen jäädessä enintään neljään henkilöön. Alustava arvio oli, että suunnitellut muutokset voisivat johtaa Kemin, Oulun ja Tampereen toimipisteiden sulkemisen lisäksi enintään 18 henkilön vähentämistarpeeseen.

Yhtiö arvioi saavansa uudelleenjärjestelyiden ja organisaatiota koskevien tehostamistoimenpiteiden kautta 1,4 miljoonan euron säästöt konsernitasolla. 

DIGITALIST GROUP OYJ

Hallitus

Lisätietoja:

Digitalist Group Oyj

Toimitusjohtaja Petteri Poutiainen, CEO,

puh. +358 40 865 4252, petteri.poutiainen@digitalistgroup.com

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

https://digitalist.global

Liite

Digitalist Group Plc_Co-operation negotiations_stockrelease_FI 20191218

GlobeNewswire