Osakekaupankäynnin kampanjaetu omistaja-asiakkaille

Muistithan, että osuuspankin omistaja-asiakkaat käyvät osakekauppaa edullisesti myös pienemmilläkin summilla?

Omistaja-asiakkaana maksat kotimaisten osakkeiden (Helsinki ja Tukholma) kaupankäynnistä aina enintään yhden prosentin (1 %) välityspalkkion. Esimerkiksi 100 euron toimeksiannosta maksat vain 1 € välityspalkkion.

Jos et ole vielä sijoittanut suoriin osakkeisiin, niin nyt on helppoa ja kannattavaa aloittaa harjoittelu pienillä summilla.  

Omistaja-asiakkaan etu on voimassa 30.8.2021 asti. Etua sovelletaan kaikkiin omistaja-asiakkaan välityspalkkioihin 1.9.2019 voimaan tulleen hinnaston mukaisesti. Tutustu hinnastoon

Miten aloitan osakesijoittamisen?

Osakkeet ovat pitkällä aikavälillä tuottavin sijoituskohde. Pörssiyhtiöihin sijoittaminen onkin erittäin hyvä tapa laittaa varat tuottamaan.

Kynnys osakesijoittamisen aloittamiseen voi kuitenkin olla korkea – sitä pidetään vaikeana ja moni luulee, että aloittamista varten tarvitaan suuri alkupääoma. Tosi asiassa aloittaminen on helppoa ja osakkeiden osto op.fi:ssä ja OP-mobiilissa sujuu nopeasti. Alkuun pääsemistä helpottaa myös se, ettei osakkeiden ostaminen pienillä summilla ole enää kallista.

Osakesijoittamisen aloittamiseen tarvitset osakesijoittajan palvelupaketin, jonka voit avata op.fi:ssä. Paketin myötä pääset käymään osakekauppaa, hyödyntämään osaketutkimuksia ja sinulle avataan arvo-osuustili ja arvopaperisäilytys.

Jos sinulla on OP:n verkkopalvelutunnukset, voit avata sinulle sopivan osakesijoittajan palvelupaketin op.fi:ssä. Ota yhteyttä lähimpään osuuspankkiin, jos sinulla ei ole vielä verkkopalvelusopimusta ja haluat avata arvo-osuustilin.

Siirrä osakesäilytys OP:lle

Haluatko siirtää arvopaperisäilytyksesi OP:lle toisesta säilyttäjäyhteisöstä? Pyydä tällöin nykyiseltä osakevälittäjältäsi osakkeiden hankintahinnat ennen siirtoa ja toimita ne omaan osuuspankkiisi, niin päivitämme ne järjestelmäämme. Varaudu 5 arkipäivän katkoon osakekaupankäynnissäsi.