Osakesijoittaminen OP-verkkopalvelussa

Osakesijoittajan palvelut

Edukkaampaa ja älykkäämpää osakesijoittamista
1

Miksi osakesijoittaminen on järkevää?

Osakkeet ovat pitkällä aikavälillä tuottavin sijoituskohde.Mitä pidempi sijoitusaika, sitä parempi tuotto-odotus, sillä sijoittaja hyötyy korkoa korolle ilmiöstä. Pidempi sijoitusaika tasaa myös osakkeiden kurssiheiluntaa ja alentaa siten riskiä.

2

Edullinen ja monipuolinen

Tarjoamme monipuoliset ja kattavat palvelut kaikille säästäjille ja sijoittajille aina edulliseen hintaan. Ja kaikki palvelut tietysti myös mobiilissa.

3

Näin aloitat osakesijoittamisen

Tarvitset osakesijoittamisen aloittamiseen arvopaperisäilytyksen, arvo-osuustilin, verkkopalvelusopimuksen ja rahatilin. Arvopaperisäilytys ja arvo-osuustili sisältyy automaattisesti kaikkiin osakesijoittajan palvelupaketteihimme.

Miksi osakesijoittaminen on järkevää?

Osakkeet ovat pitkällä aikavälillä tuottavin sijoituskohde, joissa tuotto koostuu osakkeen arvonnoususta sekä osingoista. Osakkeet sopivat korkeaa tuottoa hakevalle sijoittajalle, joka sietää myös markkinoiden heilahteluja. Mitä pidempi sijoitusaika, sitä parempi tuotto-odotus, sillä sijoittaja hyötyy korkoa korolle ilmiöstä. Pidempi sijoitusaika tasaa myös osakkeiden kurssiheiluntaa ja alentaa siten riskiä.


Osakesijoittamisen kautta sijoittajan on mahdollista kerryttää varallisuuttaan, hajauttaa sijoituksiaan sekä suojautua inflaatiolta. Lisäksi julkisesti listatut osakkeet ovat lähtökohtaisesti likvidejä, eli ne ovat helposti muutettavissa rahaksi. Osakesijoittaminen lisää mielenkiintoa talouden tapahtumien seurantaan ja se on myös kustannustehokasta. Ajan myötä osakesijoittamisesta voi muodostua mielenkiintoinen harrastus.

OP:n kautta sinulla on mahdollisuus käydä kauppaa tuhansilla eri osakkeilla jopa 14 eri pörssissä ympäri maailmaa. Lisäksi saatavillasi on erittäin kattava valikoima ETF-tuotteita. Yhdellä markkinoiden parhaimmalla ETF-hakukoneellamme löydät helposti ja nopeasti etsimäsi tuotteen yli 1000 ETF:n valikoimasta.

Sopiva palvelupaketti säästäjälle ja sijoittajalle

Osakesijoittajan palvelumme on paketoitu kahdeksi eri kokonaisuudeksi kaupankäyntiaktiviteetin ja käyttötarpeen mukaan. Olet sitten säästäjä tai sijoittaja, niin löydät meiltä juuri sinulle sopivat palvelut.

Mikäli teet osakekauppaa harvakseltaan ja sinulle riittää kattavat ja laadukkaat peruspalvelut, suosittelemme sinulle  säästäjän palvelupakettia, johon sisältyy mm. yksi maksuton säilytys sekä erittäin laaja osaketutkimuksemme.

Mikäli teet kauppaa esimerkiksi viikoittain tai useammin ja lisäksi haluat seurata osakemarkkinoita reaaliajassa, niin suosittelemme sinulle kattavaa sijoittajan palvelupakettia, jota voi lisäksi täydentää lisämaksullisella peruspakettia laajemmalla reaaliaikaisella markkinainformaatiolla.